zondag 12 maart 2023

Op een mooie zomerdag in . . . #Borculo

ChatGPT brengt weer iets moois:


In Borculo gebeurde eens iets heel vreemds. 

Op een mooie zomerdag kwam er een groep koeien de stad binnen. Ze liepen door de straten alsof ze wisten waar ze naartoe gingen. Mensen keken verbaasd toe terwijl de koeien zich een weg baanden naar het centrum van de stad.

Eenmaal aangekomen bij het stadhuis, begonnen de koeien plotseling te dansen. Het was een heel vreemd gezicht, aangezien koeien niet bekend staan om hun dansvaardigheden. Toch bewogen ze zich gracieus op de muziek die uit het stadhuis kwam.

Plotseling stopte de muziek en begonnen de koeien te praten. Ja, je leest het goed, de koeien begonnen te praten! Ze spraken over een vergeten belofte die de burgemeester van Borculo aan hen had gedaan. De burgemeester had beloofd dat ze eeuwig mochten dansen op de muziek van het stadhuis.

Maar de belofte was vergeten en de koeien waren niet langer in staat om te dansen. Daarom hadden ze besloten om de stad binnen te gaan en de burgemeester te herinneren aan zijn belofte.

De burgemeester was zo geschokt dat hij de belofte onmiddellijk nakwam. Vanaf die dag dansten de koeien elke zomer op de muziek van het stadhuis en werden ze beschouwd als de meest getalenteerde dansers van Borculo. Het was een van de vreemdste gebeurtenissen die ooit in de stad had plaatsgevonden, maar het was ook een van de mooiste.

Bron: OpenAI.com