donderdag 17 mei 2018

Van Vossen is de Range Rover al kwijt

Zo'n Van Vossen wordt wel landelijk in de pers neergezet.

De auto is al weg. Het huis niet. Problemen zouden een vorig huis betreffen 'uit de crisisperiode', zo meldt van Vossen.

Een advocaat is er niet binnen al deze onenigheid. Er is een schuldhulpverlener, dat zou goedkoper zijn.

Oranjeheld Peter van Vossen uit Borculo zit diep in de schulden
BORCULO - Voormalig Oranjespeler Peter van Vossen heeft schuldeisers op zijn dak. De Borculoër zegt dat hij hulp heeft gezocht om zijn schulden weg te werken. ,,Daar zijn ze nu volop mee bezig. Het komt goed.’’ 

Opnieuw een vordering aan het adres van ex-profvoetballer Peter van Vossen (50), begint de civiele rechter. De voormalig linksbuiten was in het veld met rushes en opzwepende gebaren altijd aanwezig, maar schittert gisteren door afwezigheid in de rechtbank van Zutphen. Een advocaat heeft de geboren Zeeuw ook niet.

Een van de bedrijven die geld zegt te krijgen van Van Vossen is Leasemaatschappij DLM. Hij leende een auto van hen, maar betaalde op het laatst de huursom niet meer. DLM spande daarom dit korte geding aan. ,,De auto is inmiddels terug’’, zegt Sander Goedhart, manager bij DLM. Het geld nog niet. Hoe hoog het bedrag is, wordt in de zaak niet duidelijk. Na afloop wil het bedrijf geen reactie geven.
lees meer