maandag 19 december 2022

STEM BOESVELD. STEM BBBPB.


Jelle Boesveld heeft nog meer B's in gedachten. 
Ook overweegt hij zelf in de Berkellandse politiek te gaan:

Misschien moet ik zelf een partij oprichten: de Berkellandse Boesveld Beweging (BBB). Al lokt dat natuurlijk weer een tegenreactie uit: deBerkellandse Bash Boesveld Beweging (BBBB). Dan toch maar de Beperk de B’s in de Berkellandse Politiek Beweging (BBBPB). Anders snapt de Berkellander er geen hout meer van!


Eerder:

zondag 18 december 2022

BBBB's

Misschien moeten we die trend maar voortzetten bij de volgende verkiezingen. Gewoon nog een paar B-partijen erbij om de naamsverwarring compleet te maken. Wat dacht u van de Berkellandse Bewaar de Bomen Partij (BBBP)? De Behoud Berkellandse en Borculose Boeren Beweging (BBBB). Of de Belachelijke Beste Bami Burger Bedrijf Berkelland Beweging (BBBBBBB)?


Gisteren:

zaterdag 17 december 2022

Niets mee te maken. 

Tubantia schrijft vrijdag:

Snapt u het nog? Die Berkellandse politiek? Het was al lastig te volgen, maar in 2022 werd de chaos compleet. Liefst drie nieuwe B-partijen versplinteren de gemeenteraad nog verder en tot overmaat van ramp hebben ze allemaal ook nog namen die op elkaar lijken. Zo is daar de Boer Burger Beweging Berkelland (BBB), Boer Burger Bedrijf Lokaal (BBBL) van Bennie Morsink en de Berkellandse Burgerpartij (BBP) van Jan Zappeij. 


Deze BBB niet te verwarren met de landelijke BBB. Die wil namelijk niets meer te maken hebben met de Berkellandse BBB en BBBL. 

Ook niet te verwarren met de OBL, want dat was de naam van de Berkellandse BBB eerst. Nu BBBL. 

Wel zijn de oude BBB stemmers gekidnapt door de lokale nieuwe BBB. 

Die BBB die niets meer te maken heeft met de landelijke BBB partij van Lientje. 

Ook niet met de oude Berkellandse BBB van Bennie overigens. 

De BBP heeft overigens ook al helemaal niets met al deze partijen te maken.