donderdag 23 augustus 2018

Help wie komt er nou op zo'n belachelijk idee

Toeristen lokken met acht overdekte bruggen over de Berkel. Dat is het plan van Stichting Overdekte Bruggen voor bruggen in onder meer Borculo, Lochem en Zutphen. Na het weekend gaat de stichting in overleg met de drie gemeenten, de provincie Gelderland en het waterschap.
lees meer

Ophouden mensen met deze flauwekul. 2,5 miljoen euro, voor wat tierelantijntjes aan bruggen in drie plaatsen, w.o. Borculo.
Zelfs als het kermis is geweest, wil je dat z.s.m. weer kwijt.

Het is ronduit belachelijk om 2,5 ton te willen ontvangen voor wat paraplu's op een brug in het centrum. Een brug die er gewoon al is.
En die dan te vergelijken met een klassieke Italiaanse brug.
Want de concrete plannen die ik zie is, alleen maar wat opleuken met wat toeters en bellen.
En hier en daar een echt houten bruggetje plaatsen.


Op Tubantia.nl wordt er gereageerd:

help wie komt er nou op zo'n belachelijk idee. Blijf liever als nuchtere Achterhoeker met de beide voeten op de gezonde Achterhoekse grond staan! Dit komt zeker op zo'n import burger die zich hier gevestigd heeft. Je jaagt de toerist eerder weg dan dat je ze lokt met die onnozele brugconstructies. Trouwens mogen de burgers soms weer voor de kosten opdraaien? Er is al genoeg over de balk gegooid.

Hopppaaa....daar gaan weer een paar miljoen gemeenschapsgeld  voor deze onzin !

Heer Zappije het museum More is een trekpleister omdat de eigenaar heeft nagedacht over welke invulling het object moest krijgen en heeft vervolgens het in een zeer mooie staat herstelt waar de gemeente zeer nalatig onderhoud had laten plaats vinden de afgelopen decennia. Ik hoop dat u werkelijk niet zo dom bent om Borculo te willen vergelijken met Venetiƫ in toeristische aantrekkingskracht.U bent als gemeente nog niet eens in staat om de drugs en alcohol overlast in Berkelland te bestrijden dus wilt u zich aub niet op het vlak van mondiaal denken en ontplooien begeven aub !!