maandag 30 december 2019

Isolatiesubsidies tot 750 euro en 20%

Huiseigenaren in Berkelland die dakisolatie, vloerisolatie, isolatieglas HR++(+), gevelisolatie en/of spouwmuurisolatie in hun woning aanbrengen, kunnen ook in 2020 en in 2021 in aanmerking komen voor subsidie van de gemeente. Het college van B en W heeft besloten om de succesvolle regeling Achterhoek Bespaart twee jaar voort te zetten onder de naam Berkelland bespaart.
Dat wil zeggen dat huiseigenaren in Berkelland maximaal één-derde van de kosten van de isolatiemaatregelen vergoed krijgen tot een maximum van 500 euro. Doen minimaal vijf buren ook mee, dus worden zes huizen geïsoleerd, dan wordt dit bedrag verhoogd naar 750 euro per woning.

lees meer

Er is 8 ton beschikbaar.
Zorg dat je er op tijd bij bent.

Verder heeft de AGEM het over nog een 20% landelijke isolatiesubsidie.
Daar zegt Tubantia niets over.
Tubantia meldt wel een bedrag van 750 euro, en daar zegt AGEM weer niets over.
Misschien is dat wat Berkellands.

Voor jou als bewoner van de gemeente Berkelland is het isoleren van jouw huis nu extra gunstig. Niet alleen profiteer jij van een scherp aanbod, de gemeente biedt ook nog eens een subsidie van €500 voor het isoleren van jouw huis. Daarnaast is er sinds 2 september een landelijke isolatiesubsidie beschikbaar, waarmee ongeveer 20% van de kosten vergoed kan worden. Natuurlijk gelden voor beide subsidies wel een aantal voorwaarden. De voorwaarden voor de gemeentelijke subsidie lees je op de gemeentepagina.
lees meer