zaterdag 21 december 2019

Eibergen - Oplichter bij de Zuivelhoeve

Drukke weken, van heel veel werken liggen achter mij, dit om alle kerstpakket bestellingen met zorg te maken. Donderdag fijn gewerkt de winkel op orde maken voor de dagen voor kerst. Alles ging goed, totdat jij binnen kwam. Goed gemutst vertelde je dat je op zoek naar kerstpakketten was, en dat je vrouw ook al was wezen kijken. Nu snap ik dat wel want idd wij verkopen mooie kerst pakketten. Ik ben daar best druk mee geweest van 's morgens vroeg tot s' avonds laat. Je zei tegen mijn collega ik kom straks weer en zoek dan wat uit, eerst naar de slager. En ja hoor je kwam terug. Zocht de mooiste pakketten uit en zei nog, nu ben ik bij de slager vergeten metworsten mee te nemen. Dus 10 metworsten pakte je erbij. Wij glunderen een mooie klant, daar houden we van. Alles aangeslagen in de kassa zeg je kan ik een factuur krijgen. Ik stond achter druk soortgelijke mooie pakketten te maken die jij met zorg had uitgezocht. Ik zei tegen mijn collega vraag het email adres dan stuur ik die na. En toen ging het fout, jouw bedoelingen waren niet ons blij te maken met zo'n goede verkoop. Hoe je het hebt gedaan ik weet het niet maar jouw praatje was zo geslepen dat jij het op het laatst op rekening wilde. Ik heb dit niet geweten. Toen ik 's avonds wanneer jij waarschijnlijk al thuis op de bank lag mijn kassa opmaakte schrok ik. Huh op rekening, en meteen het gevoel van dit is niet ok. Ik weet niet of je het express hebt gedaan maar je emailadres, en de rest van je gegevens kloppen ook niet. Dan zoek je verder en zakt de grond onder je voeten vandaan. Ik ben opgelicht de rekening van 198,75 ga jij niet betalen. Wat is het jammer dat ik je naam niet mag noemen, wat is het jammer dat jij dit steeds opnieuw flikt bij mensen die zo hun best doen om hun winkel te draaien. Wat is het jammer dat jij volledig beschermd hierin bent anders kan ik gedonder krijgen met de privacy wet. Vind je de pakketten überhaupt mooi of ga je ze verkopen?

Vandaag heb ik verdoofd in mijn winkel gestaan, mijn best doen de tranen te weg te slikken. Wat bezielt jou om mijn werkplezier weg te nemen. Het is je vandaag gelukt, maar morgen sta ik er weer. Aangifte doen, mijn verhaal schrijven, andere ondernemers waarschuwen meer kan ik niet doen.

Lieve mensen, wanneer jullie deze mooie pakketten van mijn winkel Zuivelhoeve Eibergen wordt aangeboden. Je ziet of hoort iets, laat het alsjeblieft weten.

Mijn laatste woord is aan jou beste man. Ik ben trots op mijn winkel ik doe er alles aan om me zo goed mogelijk neer te zetten. Ik werk hard voor mijn geld, kan jij in de spiegel kijken en hetzelfde zeggen?

Mijn bericht delen zorgt er miss voor dat het 'm niet meer gaat lukken.

bron