dinsdag 13 november 2018

Elke maand een grotere plaat voor je kop plaatsen en hop de auto in

Vanmorgen maakte ik al melding van de groeiende groep wegpiraten met te grote auto's die altijd achterwaarts te moeten inparkeren, vaak zonder dat dit enige toegevoegde waarde heeft voor het uitrijden.

De groeiende groep automobilisten met een steeds grotere plaat voor de kop, werd met dit weekeinde te veel.
Ik stond ik op de eerste rang bij zo'n dwaas.

Ook stond er dit weekend op een parkeerplaats met een baan van zeker 5 meter breed  iemand achter mij (als voetganger), die meende dat ie aan 3 meter breed niet genoeg had om er langs te kunnen, en ging gewoon op z'n claxon hangen achter me.

Een uurtje later reed ik buitenaf op een (Duitse) weg, en werd ik ingehaald door een luid toeterende, veel te hard scheurende Duitser, die meende dat ik te dicht aan de streep reed.


Alle drie heb ik overigens mijn ongenoegen duidelijk laten blijken.​

Genoeg=Genoeg

Vanmorgen:

Egoistisch weggebruik

Auto's worden steeds groter, en steeds meer mensen menen dat ze achterwaarts moeten inparkeren.
In parkeervakken, maar ook thuis. 

Te vaak zie ik geen enkel nut.
Maar we barricaderen wel de weg met dat gedrag.