maandag 27 mei 2019

Genoeg onderdelen vanaf 2020

Ik hoor op de radio dat we automatisch allemaal orgaandonor worden.

Overigens vind ik het een prima idee, laat ik dat voorop stellen.

Nu ben ik al vele, vele jaren genoteerd als orgaandonor.
Maar ik ga me nu maar uitschrijven. Mijn onderdelen worden er toch niet beter op. En jullie hebben nu toch genoeg 'slopers' binnenkort.
 

Mijn bloedgroep is ook de meest voorkomende. Ook niks speciaals.

Waar kan ik me afmelden?

Het nieuwe Donorregister
Op 1 juli 2020 start het nieuwe Donorregister. Vanaf dan komt iedereen in Nederland in het Donorregister te staan. Vult u zelf geen keuze in? Dan komt er in het register bij uw naam te staan: ‘Geen bezwaar tegen orgaandonatie’. Lees meer wat dat voor u betekent. Heeft u uw keuze al ingevuld? Dan hoeft u niets te doen. Uw keuze blijft staan.

lees meer