donderdag 30 mei 2019

De bomenkap... hot item op de sociale media.


Ik mis de burgers, de media blijft misleiden van gegevens. Bomen moeten blijven staan, er zijn in de loop van de jaren veel bomen en natuurgebied verdwenen in Berkelland. Bomen zijn noodzakelijk, net als de natuur. 

Mensen surfen van onderwerp naar onderwerp maar de realiteit dringt niet door. Angst overheerst. 
We dienen bewust te worden, politiek stelt vragen, brengt het in de media en het waait over. 
Geen haan die er naar kraait om na een tijd de bomen gewoon te kappen en tegen evt. protest te kunnen antwoorden;' we hebben alles gedaan om jullie te informeren'. 
Juridisch aan alle kanten ingedekt, dat is de handelswijze. 

2de punt is dat mensen afhankelijk zijn van de politiek, zij zullen het wel klaren. Nou, ook dat is een illusie. 
Binnen de politiek zijn wel degelijk mensen aan het ontwaken, maar zij zijn eenling, het zwarte schaap van de politieke partij. 
Je hebt hen die zich inzetten voor de bomenkap maar nog teveel uit ego, en uit de samenleving hoor je ook geluiden maar door de jaren heen is er veel gesloopt zodat een vorm van sociaal delen niet meer aanwezig is. 

Bomenkap; het komt niet uit de lucht vallen, mensen moeten naast elkaar staan enkel als mensen zich verbinden kan de kap van bomen tegen worden gehouden. 

Het is 2 voor 12, en het is zeer slecht gesteld met de vervuilingen en de uitdrogingen in ons gebied en hoe meer bomen gekapt zullen worden, hoe meer problemen met uitdrogingen en verzakkingen. 

Nou ja, ik heb al geschreven dat bepaalde gebouwen van mij mogen verzakken, diep de grond in. "Red de bomen" alleen werkt het niet, en bewustzijn. Onze boerenverstand weer te her_inneren!