zondag 18 maart 2018

Social media in Berkelland ook oorlogsgebied?

Onder reacties lezen we: 

Hallo allemaal,
social media is een oorlogsgebied geworden en zeker deze blogsite wordt mijn naam overal aan gekoppeld. Geruime tijd dat er uit negatieve emoties inzendingen worden gedaan en met de vinger naar mij wordt gewezen. Ik ben zelf al jaren actief op de social media, zij het de laatste jaren minder omdat ik gewoon wordt aangevallen en het anderen schaad. Op deze site reageer ik altijd onder mijn eigen naam, uit mijn ervaringen, wat ik altijd heb gedaan op de sociale media. Het is een kleine groep die onnadenkend reageert en zich niet bewust van is, dat anderen daar ook de dupe van wordt, gekwetst. Ik sta er niet om bekend om anderen pijn te doen, om schade aan te richten en zeker in de verkiezingsperiode; wat heeft het voor zin om internet_te_pesten. Ik ben geen blogger, staat elk jaar wel ergens vermeld. Deze site is een groeisite, maar het afgelopen jaar begint het erop te lijken dat groei niet wordt geaccepteerd, en ook hier met Krimp_methode wordt aangevallen. Tel eerst tot 10.... er is al genoeg leed onder de samenleving! Jacky Bruins

Inderdaad zijn er afgelopen week weer dagelijks dreigementen van allerlei aard ontvangen.

Jammer dat de verkiezingen weer worden aangepakt om allerlei mensen te tackelen met dingen die onwaar zijn, volstrekt uit hun verband gerukt.

We komen binnenkort met een reactie.

Maar het kan ook zijn dat we wachten tot na de verkiezingen.
Want daar lijkt het om te gaan.

Onder de inmiddels verdwenen reacties op deze site lezen we:

mensen die dreigen , vallen altijd door de mand vroeg of laat !!!