vrijdag 23 maart 2018

Mark Wietman?

Een Groenloer heeft geprobeerd zich op te hangen aan de ballustrade van de publiekstribune van de Tweede Kamer aan zijn sleutelkoord.

Ik dacht meteen: Mark Wietman?


Maar nee, het is een strijder voor medicinale cannabis, Hans Kamperman.


Groenlo/ Den Haag -Een 65-jarige inwoner van Groenlo is donderdag van de publiekstribune in de Tweede Kamer gesprongen. Hij wilde met zijn actie aandacht vragen voor medicinale cannabis.

lees meer

Naar de Facebookpagina van Hans


Hans schreef eerder op zijn Facebookpagina:Lieve familie en vrienden

Vergeef mij deze daad, ik moet dit doen om de politiek wakker te schudden. Ik kan ze niet bereiken met mijn boodschap. Ik heb een oplossing voor een duurzame aarde en sta hier al 2 maanden aandacht te vragen voor medicinale cannabis gebruikers die door deze overheid gecrimminaliseerd worden, ze luisteren niet!! Keren zich tegen de mensheid. Gooien onze rechtsstaat te grabbel. Tabaksindustrie veroorzaakt 5 miljoen doden per jaar door toevoeging van kankerverwekkende stoffen, dat mag allemaal volgens het OM binnen ons strafrecht. Cannabis wordt gecriminaliseerd terwijl het de aarde kan redden en voor vele mensen een medicijn is.
Ik doe dit voor de aarde, de mensen. Ze moeten wakker worden!! Zo jammer dat het zo moet, ik was zo graag bij jullie gebleven.
Ik vraag jullie ga door met de strijd voor legalisering. Teken de petitie www.cannabisuitstrafrecht.petities.nl Ik heb een rijk leven gehad waar ik dankbaar voor ben. In vergeef iedereen in liefde en vraag ook vergeving aan de mensen die ik onbewust pijn gedaan heb.