zaterdag 26 augustus 2023

Vunzigheid in Neede

Kuffelpiemels en piemelknuffels

Dat zijn echt verschillende dingen. 


NUB: 

BERKELLAND – William Geerdink en Bouke Winters van BBB Berkelland hebben zich afgelopen weekend mateloos geërgerd op de kermis in Neede. De ergernis van beide raadsleden uit Neede heeft nu geleid tot schriftelijke vragen aan het college van B & W. De BBB’ers storen zich enorm aan de “piemelknuffels” die op de kermis te winnen waren. “Wij willen aandacht vragen voor de bijzondere gebeurtenis, namelijk het uitdelen van prijzen in de vorm van knuffel piemels”.


Raadsvraag:

Echter is op de kermis in Neede bij meerdere (kinder)activiteiten een piemel knuffel te winnen. (Kleine) kinderen die gaan bij het winnen van deze knuffel dus met een piemel knuffel knuffelen. Dit is toch niet normaal!? We moeten niet normaal gaan maken wat niet normaal is. Het lijkt ons heel erg goed om hier op de strepen te gaan staan.

Wij willen dus aandacht vragen voor deze bijzondere gebeurtenis, namelijk het uitdelen van prijzen in de vorm van knuffel piemels e.d. De knuffel piemels die je kunt winnen op een kermisattractie en dan uitgedeeld wordt aan kleine kinderen gaat gewoon te ver.

Bij BBB Berkelland zijn er meerdere klachten hierover . . .