dinsdag 19 maart 2019

Leo Schotman: Premier RUTTE /VVD en de as verkiezingen 20 maart 2019

Bijna om het uur wordt onze samenleving op de TV getrakteerd met verkiezingsspotjes van onze aards “leugenaar landsbelang” premier Rutte van de VVD, met zijn slogan: “Niet tegenover elkaar staan, maar samen doen ! DOEN!”
Dit kunnen onze witte boorden graaiers natuurlijk dik betalen.

Zijn reactie op de peilingen van Maurice de Hond, dat Forum voor Democratie  (FvD) van de partij van Thierry Baudet, virtueel op 20 zetels staat, ( nog maar 2 zetels minder als de VVD), doet Rutte denigrerend af met de opmerking dat dat evenals dat van GroenLinks, de SP en de PVV van Wilders, niet zijn politiek is….!

Rutte/VVD zegt daarbij dat hij geen SCHREEUWERS  moet, maar met bruggen bouwers,  naast elkaar wil staan en compromissen wil sluiten. …..!
Deze gluiperige leugenaar beweerde onlangs nog dat criminele asiel zoekers dan maar neergeschoten moeten worden.
Hij is bovendien blijkbaar vergeten dat hij met zijn VVD met de verkiezingen ca 2 jaar geleden de PVV als 2e grootste democratisch gekozen partij, met een Gordon- sanitair discriminerend van eventueel regeringsdeelname heeft buiten gesloten

Over een bedrieglijke schreeuwer en bruggen bouwer gesproken. 
Weg met dit soort politiek corrupte beunhazen van de VVD en haar coalitie kartel genoten als CDA, D66 en PvdA. Deze partijen zijn sedert jaren, de oorzaak dat NL ernstig in verval is geraakt.  Lees mijn spandoek verhaal!