donderdag 18 januari 2018

Ik vertrouw mezelf niet meer

Leo Schotman laat ons weten:

CENSUUR bij de gemeente Berkelland!

Blogger website www.borculo.info en Borculo Berkelland, zijn bezet en overgenomen oa door politici van de politieke partij OBL /Ondernemend Berkelland, mn door fractie -VZ Bennie Morsink en zijn vriendin Jacky Bruins (nr 3 op de kieslijst OBL-2018 en een van de meest fantieke mede Bloggers die jarenlang tegen de wanorde bij de gemeente Berkelland gescholden en aangeschopt heeft.....!? )

Deze Blogger website werd en wordt door ANONIEME redactieleden geleid! ANONIEME scheld reacties zijn aan de orde van de dag en blijven gehandhaafd, doch gefundeerde scherpe reacties op de politiek en het bestuur van de gemmeente Berkelland, altijd ondertekend met mijn naam en toenaam, bijna als enige wordt nu, pal voor de verkiezingen geblokkeerd door anonieme redactie en politici van OBL. De /Mijn vrijheid van meningsuiting, verankert in de grondwet wordt bruusk gestopt bij de gemeente Berkelland.

Het lijkt toch verdacht veel op de corrupte Maffia wereld van Poetin in Rusland waar oppositionist Aleksey Navalny ook het zwijgen wordt opgelegd en zpoals de praktijken van onze NAVO-vriend Erdogan in Turkye! 

Leo Schotman redeneert dat Borculo.Info en de Gemeente Berkelland samenspannen in een woest complot tegen zijn persoon.
Berkelland spant volgens deze informatie samen tegen haar eigen inwoners.

Maar eigenlijk zijn wij met z'n allen Berkelland. en dus spannen we samen tegen onszelf.

Dat is achtervolgingswaanzin in z'n ergste vorm.

Ik vertrouw mezelf niet meer, en vermoed eigenlijk dat ik tegen mezelf samenspan.

Ik ga binnenkort hulp zoeken.