dinsdag 6 februari 2018

Ondertussen in Neede: een rumoerige maandag

Het was toch best even wat rustig op de Needse Borculoseweg maandag.
Zeker rond de kerk is het rustig. Eerder zagen we het gifgroene bultje keurig in een vak staan.
Ik zag de Nissan Patrol wel weer staan, nabij de kerk.
De baanparkeerders zien we nu meer vooraan, bij de Rutgersrotonde. Ook nog net bij de bocht.
Vanochtend zag ik er twee auto's geparkeerd, en een fietser die inhaalde bij het naderen van een tegenliggende auto.
In de middag zag ik rond dezelfde plaats weer zo'n klojo die zo nodig achterwaarts z'n oprit op moet rijden. Wat een verkeersfeest was dat weer.
Ik zag z'n overbuur ook een tijdje terug eens aan komen rijden. Vol in de remmen, alarmlichten aan, en achterwaarts de uitrit in. Tjongejonge, wat een aso is, was dat.
Bij de Rutgersbarricade zag ik weer een voorgooier. De auto onder de rode pijl, ramde gewoon door, en de witte liet zich niet van de wijs brengen, en bleef gewoon doorrijden. Kort aan.Korter aan dan ik zou doen.
Maar goed dat die rare barricade er is. Dat brengt onvermoede dingen boven in automobilisten.

4 opmerkingen:

 1. Schande!! Parkeren ze niet op de weg dan rijden die rakkers zomaar achterwaarts hun oprit op zodat ze de volgende dag gemakkelijker de weg op komen. Ver-schrik-ke-lijk! Dat de politie hier niet tegen op treedt is een Schande!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die barricade is levensgevaarlijk, er rijdt ook nog zoiets als een lijnbus, alhoewel, ik kan begrijpen dat de chauffeurs liever om Neede heenrijden. Wat een busroute is het eigenlijk al jaren.
  Oja, gisteren, men is druk met promoten, de Berkellandse variant voor de verkiezingen. Maar negeer dan niet iemand die aangeeft dat ze zich per scootmobiel voort plaatst en ze het gevaarlijk vindt. Is hier alles zo krommmm... volg de media en je valt van je stoel wat er allemaal aan sprookjes voorbij komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jackie heb je weer stiekem paddenstoelen gegeten?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. misschien kan ik dat beter maar gaan doen, dan zie ik de wereld misschien ook aan door een roze bril. Bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken