donderdag 20 januari 2022

Te veel zonnepanelen? Dus stroomnet vol? Flauwekul van Liander. Iets met winstbejag.Als stroom nu erg goedkoop zou worden, dan kochten we allemaal straalkachels en hete lucht blazers voor de koude maanden. 

Is de salderingsregeling al afgeschaft? 
Wel goed voor het milieu zo’n regeling. 

Dat het stroomnet ‘vol’ is, is kul. 
Energieproviders willen liever hun eigen energie leveren, dan gratis energie van elke gelukszoeker met te veel panelen op zijn dak doorzetten. 
Ze hebben zelf ook hun contracten. 
En zonnepaneelhouders met te veel energie willen liever salderen   Als stroom nu erg goedkoop zou worden, dan kochten we allemaal straalkachels en hete lucht blazers voor de koude maanden.   Is de salderingsregeling al afgeschaft?  Wel goed voor het milieu zo’n regeling. Dat het stroomnet ‘vol’ is, is volgens mij kul.  Energieproviders willen liever hun eigen energie leveren, dan gratis energie van elke gelukszoeker met te panelen op zijn dak doorzetten.  Ze hebben zelf ook hun contracten.  En zonnepaneelhouders met te veel energie willen liever salderen.  

Je kunt ook Bitcoin of andere crypto’s gaan minen om het overschot aan energie kwijt te worden.  Je hebt speciale mine machines, wat je best leuke inkomsten kan opleveren. Je casht elke maand, dus niet echt meteen risico. 
Je verdient aan je werk, niet aan een belegging. 
Er zitten wel risico’s aan. Bijvoorbeeld dat de Bitcoin verder instort. 

* in het verleden behaalde resultaten bieden geen garanties voor de toekomst.