zondag 18 oktober 2020

50% meer thuiskopieheffing voor je telefoon. Ze beschuldigen me van strafbare feiten. Bedankt, Tim.

De heffing voor thuiskopie├źn die consumenten bij aankoop van een smartphone betalen, gaat komend jaar omhoog. De Stichting Onderhandelingen Thuiskopievergoedingen is uitgekomen op een verhoging van 4,70 euro naar 7,30 euro, zo is vandaag gepubliceerd. Telefoonverkopers zijn teleurgesteld en vragen minister Dekker naar het systeem te kijken.
lees meer

Wat is dat nou voor een flauwekul @stichtingbrein ?

Ik luister helemaal niet naar gedownloade muziek.
Dat was voor het laatst toen het gedoogd werd. Erg lang geleden dus.

Wat jullie eigenlijk zeggen is dat ik me schuldig maak aan illegale activiteiten, strafbare feiten.
Dan moet je me niet uitpersen via een omweg.
Dat moet je naar de rechter om mij en elke andere 'crimineel' voor het gerecht te dagen.