donderdag 15 juli 2021

Inbrekers bij de juwelier zijn gevlucht op de fiets, en via een auto geparkeerd op de parkeerplaats van de Jumbo op de Brink

Politie Berkelland vraagt nogmaals om getuigen, tips, camerabeelden van de inbraak bij de juwelier op de Brink in Eibergen.

Met al die ingrepen in de verkeersbewegingen kun je misschien makkelijker vluchten.
Of: nu er toch zo weinig verkeer is op de Brink, dan kun je daar ook mooi een etalage plunderen.

Facebook Politie Berkelland:
Wij vragen nogmaals uw aandacht voor de inbraak juwelier aan de Brink in Eibergen, gepleegd op vrijdag 9 juli omstreeks 23.10 uur.
Uit onderzoek en na bestuderen van diverse camera beelden is gebleken dat er in ieder geval één verdachte met een fiets is gekomen en gevlucht.
De daders zijn na de inbraak gevlucht naar een klaar staande auto die geparkeerd stond op de parkeerplaats van de Jumbo, zijde Nieuwstraat. Op beelden is te zien dat er een auto vanaf de parkeerplaats de Nieuwstraat in rijdt in de richting van de Hagemanstraat. De fietser(s) fiets(en) direct daarna vanaf de parkeerplaats de andere kant op in de richting van de Schoolstraat/Nieuwstraat.
Mocht u camera’s in de buurt hebben hangen willen wij u vragen of er relevante zaken vast gelegd zijn in het tijdsbestek tussen 23.10 en 23.20 uur.
Mocht dit het geval zijn horen we graag van u via een PB of via 0900-8844. Mocht u geen beelden hebben maar wel andere tips, horen we ook graag van u. Wilt u liever anoniem iets melden, kunt u bellen met MMA via 0800-7000
2021318407