donderdag 29 februari 2024

Maar we moesten toch bezuinigen? #Berkelland

De gemeente Berkelland opent op woensdag 6 maart de deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in het werken bij Berkelland. Tussen 16.00 uur en 20.30 uur kun je bij ons binnenlopen voor meer informatie over onze organisatie en je kunt onze actuele en toekomstige vacatures bekijken. Je bent van harte welkom! 
 
Maak op onze banenmarkt kennis met ons brede werkveld. Onze medewerkers vertellen jou er graag meer over. Ook heb je de mogelijkheid om workshops te volgen over bijvoorbeeld de gemeentefinanciën of alle ins en outs te horen over het werken bij Berkelland. Of neem een kijkje achter de schermen door een rondleiding door een gedeelte van het gemeentehuis te volgen.  
 
We presenteren verschillende vacatures op diverse vakgebieden. Ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn. We gaan graag met jou persoonlijk in gesprek. Je kunt binnenlopen wanneer het jou uitkomt. 

De banenmarkt in het gemeentehuis in Borculo is onderdeel van de werkbelevingsweek. Meer dan 20 overheden in Gelderland openen in de week van 4 t/m 10 maart hun deuren. Kijk voor meer informatie op www.werkbelevingsweek.nl. Je mag je aanmelden via deze website, maar voel je ook zeker welkom om zonder aanmelding binnen te lopen.
Bron: gemeenteberkelland.nl

Het geld was toch op?

En we zouden minder subsidies aanvragen zodat we minder ambtenaren nodig hadden om de uitwerking te checken?