woensdag 27 juli 2022

Nog een reactie op BBBL OBL BBBEerder:
Facebook:
Mededeling van BBBL = BBB
Nu de 2 raadsleden van vereniging OBL Bennie Morsink en Fred van der Holst de fractie OBL hebben verlaten is er nogal onduidelijkheid wie nu wie zijn in de gemeenteraad, en welke fractie wie vertegenwoordigd. 
Door middel van dit schrijven geven wij hierover duidelijkheid. 

1. Ten eerste is er verwarring tussen de vereniging Ondernemend Berkelland en de fractie in de gemeenteraad van Berkelland die nu dezelfde naam draagt als de vereniging OBL, terwijl de 3 raadsleden van de fractie OBL geen lid zijn van de vereniging OBL, en hier dus niets mee te maken hebben. Deze fractie is dus ook niet gerechtigd om achter de naam OBL de naam BBB te gebruiken, daar zij GEEN overeenkomst hebben met de landelijke partij BBB, deze intentie verklaring is immers aangegaan met de vereniging OBL.
2. De vereniging OBL heeft de raadsleden van de fractie OBL een week de tijd gegeven om de naam OBL over te dragen om een einde te maken aan deze verwarring, maar wij hebben helaas niets van hun vernomen.
3. Vandaar dat de fractie van Bennie Morsink en Fred van der Holst (die lid zijn van de vereniging Ondernemend Berkelland) definitief doorgaan met de nieuwe naam Boer Burger Bedrijf Lokaal afgekort BBBL=BBB en als bondgenoten van de landelijke partij BBB waar de vereniging Ondernemend Berkelland een intentie overeenkomst mee is aangegaan. 
4. We verzoeken dus de fractie van OBL in de gemeenteraad van Berkelland vanaf heden de afkorting BBB niet meer te gebruiken om niet nog meer verwarring te creĆ«ren. 

Met vriendelijke groet,
Bestuur OBL,