zaterdag 14 maart 2020

Jinek: hamsteren dat doe je via internet

Eva Jinek is in de nacht van donderdag op vrijdag, nadat ze terugkwam van de presentatie van haar talkshow op RTL 4, gaan hamsteren op de website van Albert Heijn. Dat onthulde de presentatrice vrijdagavond in haar weekafsluiter. De coronapaniek is ook toegeslagen bij Jinek. “Ik was gisteren denk ik om 1.00 uur thuis na mijn werk en toen ging ik om 2.30 uur hamsteren online. Ik vind het heel rustgevend om dingen allemaal in mijn digitale mandje te doen“, aldus de televisiester.

 . . . 
 Jinek werd abrupt verstoord tijdens het online shoppen. “Toen kreeg ik de melding om 2.30 uur dat het heel druk was. Toen dacht ik: wauw. Vannacht om 2.30 uur kreeg ik te horen dat ik later terug moest komen! Is dat dan echt zo? Was iedereen om 2.30 uur nog aan het hamsteren?
lees meer