woensdag 8 januari 2020

Ledigheid is des duivelsch oorkussen

Een groepje Needse cafépraters riskeert een boete voor publieke dronkenschap in de Social media.

In godvruchtig Neede liep de bevolking al eerder samen om losgeslagen jeugd uit café de Harmonie met een knokploeg terecht te wijzen wegens wangedrag.


Café De Harmonie is inmiddels wel gesloten.
Maar het lijkt nu allemaal verder te gaan in een kluphuis aan de Needse Borculoseweg.

Ze menen ook beledigd te zijn door Borculo.Info.
Maar wat ledig is, kan niet worden geledigd.

Ledigheid is des duivelsch oorkussen!
Uw uren slijten met cafébezoek dat is ledig tijdverdrijf.


bron: www.lc.nl:

INWONERS VAN NEEDE VORMEN KNOKPLOEG

Inwoners van de Gelders plaats Neede hebben een knokploeg in het leven geroepen om de jeugd, die zich volgens hen na afloop van de beatavonden misdraagt, zo nodig tot de orde te roepen.

Zij hebben de oprichting van deze knokploeg meegedeeld in een protestbrief aan het gemeentebestuur. Hierin vragen de bewoners tevens een verbod van de beatavonden.

De bewoners van de Oudestraat en van de Marktstraat zijn op zaterdag- en zondagavond jarenlang stille getuigen geweest van de gedragingen van de jongelui uit Neede en omstreken, die de beatavonden in café-restaurant De Harmonie aan de Oudestraat bezoeken.
De misdragingen bestaan volgens de bewoners uit baldadigheden en vandalisme. Wat hun nog het meest stoort is de overstelpende hoeveelheid beatgeluid die er uit de luidsprekers komt en waarvan zelfs mensen aan de andere kant van het dorp hinder zouden ondervinden. In de brief wordt verder melding gemaakt van 'sexfestijnen'. Verder is het volgens een van de adressanten voorgekomen dat jongeren door brievenbussen urineerden.