donderdag 24 oktober 2019

VVD-er Kevin Hauser: vooral niet objectief

Hauser's Blog: Van alles en nog wat, maar vooral niet objectief

Irritant kritisch. Zo stelde ik mij afgelopen donderdag voor, tijdens een bijeenkomst georganiseerd voor iedereen die daar naartoe wilde over lokale democratie. Als zijnde iemand die steeds zit te zeuren dat het allemaal beter kan, mocht ik deze niet skippen. Bij binnenkomst werd ik direct aangesproken: mijn vorige bericht over de PMD-soap, werd gezien als een aanval op de coalitie. Gek genoeg klinkt mij dat niet heel vreemd in de oren; als ik iets raar vind, vind ik dat - of dat nu door de coalitie wordt besloten of niet. 

. . . 
Aan de andere kant vind ik het vreemd. In het gemeentehuis zelf gaat het regelmatig over de subjectiviteit van de regionale krant. Nou ja, krant: enkel van één journalist. Maar daar wil niemand over klagen, niemand die deze persoon op de vingers wil tikken. Omdat - zo word ik daar regelmatig voor gewaarschuwd - je dan het haasje bent. Je zal dan nooit meer positief in de krant staan. Tja..
lees meer