dinsdag 16 januari 2018

Leo Schotman reageert vaker dan ooit tevoren:

Leo zegt:
Borculo.info snoert vlak voor de as gemeenteraad verkiezingen Leo Schotman de mond en schaart zich hiermee achter het corrupte en repressieve wanbestuur van de gemeente Berkelland.

Mbt ex-wethouder /VVD Fred Mulkens.
Leo Schotman ELKE bestuurder die niet in mijn straatje past, etc? Kun jij dat dan wel bewijzen? Weet jij hoeveel bestuurders door mij niet genoemd worden, omdat ik vermoed dat ze integer zijn ?Je verwijt mij datgene waar jij je zelf schuldig aan maakt! .

Beste Anoniem. Als anonieme inschrijver heb je zo wie zo geen enkel recht van spreken. Toch wil ik kort reageren op jouw gezwam in de ruimte, want je weet helemaal niets over de feiten Ik ben nog nooit lid geweest van een politieke partij, waar en wanneer dan ook!

Charles zegt erover:
Het is hoe de heer Schotman communiseert kan niet. Gaat veel te ver ook naar Jacky toe kon echt niet. Dan ga je te ver door. Stukje is gelukkig verwijderd. Zo ga je niet met elkaar om. Ik zou geen partij voor de heer Schotman kunnen bedenken maar zoals eerder gezegd is de tegenpartij wel iets overal op tegen. Charles W

Leo Schotman gaat verder te keer tegen Borculo.Info en deelnemende bloggers/inzenders.
Ondernemend Berkelland wordt ook onder vuur genomen.
Evenals lijsttrekker Bennie Morsink, en verkiesbaar lid Jacky Bruins, zij zouden ook onderdeel zijn van een complot, zo meldt onze bron.

Deze bron meldt verder dat Leo Schotman recentelijk een positie binnen de partij Ondernemend Berkelland is geweigerd.

Dat zou een goede verklaring zijn voor de trammelant in de communicatie van heer Schotman met z'n omgeving.
Als onafhankelijk strijder van het onrecht tegen de mens in de straat kun je je volgens mij niet binden aan een partij, zonder in te boeten aan strijdkracht.
Of je moet de partij meteen naar je hand willen zetten.
Dat kan toch niet de bedoeling zijn geweest van hr. Schotman . . .