dinsdag 9 januari 2018

Is het al te laat?

In Tubantia lees ik:

. . . Wat dat betreft is er in Berkelland nog een lange weg te gaan. Inwoners gooien gemiddeld nog ruim 250 kilo afval per persoon per jaar in de grijze bak. Daarmee scoort Berkelland slechter dan omliggende gemeenten en het landelijk gemiddelde. In vergelijkbare gemeenten gooien inwoners gemiddeld 152 kilo per jaar weg

In Berkelland hebben we het niet echt goed voor met het milieu blijkbaar.
We gooien al onze zooi maar op een hoop.
Nu ben ik er de laatste maanden van overtuigd geraakt, dat we hier veel lomp volk hebben. En die pleuren alles op een hoop.
Maar ik produceer zelf ook een enorme berg restafval. 
Ik heb me vermoedelijk vereenzelvigd met mijn omgeving.
Op een gegeven moment wordt ik ook zo lomp. Of het is al te laat?