zondag 7 januari 2018

De gemeente Berkelland nodigt u uit voor het grootste feest van Berkelland van het jaar. Alle 40.000 inwoners worden op het gemeentehuis verwacht.

Berkelland brengt een toast uit op 2018:
Uitnodiging nieuwjaarsreceptie Maandag 8 januari 2018 19.30 – 21.30 uur Restaurant gemeentehuis in Borculo 
Wij nodigen u van harte uit met ons allen een toast uit te brengen op het nieuwe jaar. Deze receptie is voor iedereen: voor onze inwoners, onze ondernemers en al onze relaties. Rond 20.00 uur houdt burgemeester Joost van Oostrum de nieuwjaarstoespraak, waarin hij zal terugblikken op 2017 en vooruit kijken naar het jaar dat komen gaat.

Voormalig wethouder Fred Mulkens zei er eerder al over:
VERWONDERING:   
ben ik net verhuisd naar Limburg voeren ze in Berkelland weer de gemeentelijke Nieuwjaarsreceptie in. Uiterst merkwaardig, want de meeste politici die ooit (uit bezuinigingsoverwegingen??) TEGEN dit genre recepties waren zitten nog steeds op hetzelfde pluche. De wereld is echt aan het veranderen!

Ik denk dat ik wel kom. Misschien tot ziens!

En als u niet komt, betaalt u in ieder geval mee aan mijn feestje.
Ik zou daarom gewoon komen als ik u was.