dinsdag 19 december 2017

De wereld is helemaal gek geworden, ook in Berkelland

In de spambox vind ik dit bericht:

ik lees computerwijsheid, ken je ook media wijsheid .Je naam wordt eerdaags bekend jongen, en dan hoop ik voor je, dat de media je niet zo behandeld als jij over personen en bedrijven schrijft .1 ding is zeker jij hebt een probleem . 

Dat is toch niet 'smaat'-meneer (m/v), 'ik wordt' ?
Want die zou 'behandeld' gewoon met een 't' schrijven.

Ik beschouw bovenstaande bericht als een dreigement.

Ik vind het ook opvallend dat er wordt geadresseerd aan 1 geadresseerde.
Hoe kom je op het idee dat blogger1 @Borculo.Info 1 persoon betreft?

Dat gebeurt overigens wel meer dat dit wordt gedacht. 
Deze zomer werd er iemand aangevallen op straat om een anoniem artikel op Borculo.Info. Een aanval op straat door twee personen, over een verhaal dat absoluut niet door diegene is geplaatst of geschreven.
Hoe gek wordt de wereld als je lukraak zomaar mensen voor hun kop slaat?
Overigens zijn er voor die ene aanval vier aangiften gedaan, wat ik heb begrepen.
Dus mocht je denken dat je wegkomt met dit soort acties . . . 

In dit geval wist ik toevallig wie er publiceerde. Maar dat weet ik ook vaak niet.

Ik sla toch ook niet zomaar iemand op z'n bek op straat, omdat jij kritiek levert? Stumperd!
Oprotten uit deze samenleving graag.