maandag 13 november 2017

Leo Schotman: Schelden naar de man in de straat is wat anders dan schelden tegen een beëdigd openbaar persoon van de overheid

Leo Schotman zegt: 

Ik vind het gescheld naar een burger, gewone man in de straat, of naar beëdigd openbare personen van de overheid, 2 aparte grootheden! Schelden moet zo wie zo niet en hierbij anoniem al helemaal niet.
Gefundeerde met feiten en argumenten onderbouwde, scherpe kritiek naar beëdigde overheidsfunctioneren en dit ondertekend met eigen naam en toenaam, is keihard noodzakelijk 
Vooral ook omdat de media en de pers, dit vanuit haar eigen verantwoordelijkheid als waakhond van de democratie nalaat te doen.

Corruptie, manipulatie, leugens, list en bedrog moeten keihard aangepakt worden. Hierbij moeten man en paard genoemd worden tgv de democratie die in NL en mn bij de gemeente Berkelland en de provincie Gelderland volkomen ziek is.

Als deze mijn persoon aanpakken bv voor smaad dat kan dan. Dit doen ze angstvallig niet want ze weten heel goed dat dan de deksel van de stront-emmer wijd open gaat.

LeoS/Leo Schotman

En opnieuw op een groot podium. Want Leo Schotman wordt regelmatig genegeerd door die overheid die hij op de plaats wil zetten.
En dat kan niet in een democratie. 
Dit podium biedt wat compensatie.