woensdag 8 november 2017

Huub zegt:

Beste blogger1, jij noemt het een hetze. Wat ik gezegd heb is dat ik de manier waarop gereageerd wordt door een bepaald iemand niet correct vind. Inhoudelijk heb ik nooit een mening gegeven dus daarom vind ik het vreemd dat ik nu beschuldigd wordt van het voeren van een hetze. Jammer, want ik denk dat discussie voeren juist kan leiden tot inzicht. Maar discussiëren moet wel van twee kanten komen. Groet, Huub.

Nee, het liep allemaal uit de hand. En jij zat er ook tussen.
Als er een vechtpartij op straat is, moet je er niet tussen lopen. Anders kun je ook klappen meekrijgen.
Of het allemaal terecht is verlopen? Ach, ik weet het niet.
Het is weer klaar. Wat mij betreft.

Alle materiaal is niet terug te halen, omdat verwijderde berichten ook werkelijk weg zijn.
Inzicht kunnen we dan niet meer krijgen.
Ik vind niet dat jij in het bijzonder bent beschuldigd van een voeren van een hetze.

Er zijn hier wel deelnemers uitgemaakt voor rotte vis, inclusief ondergetekende.

Gisteren zijn er twee reacties automatisch als spam gemarkeerd door het systeem.
De reacties zijn nu gemarkeerd als 'geen spam', maar waren daarna toch nog verwijderd.
We zijn slachtoffer van ons eigen systeem.
De volgende keer pakken we het anders aan.