vrijdag 27 oktober 2017

Ondertussen in Neede: agressie en geweld in het verkeer

In Neede zouden de straten in en rond het centrum verworden zijn tot racebaan.
Automobilisten die richting Haaksbergen moeten, worden over de Borculoseweg door het centrum gejaagd.
Ik heb er in korte tijd al meerdere agressieve situaties gezien.
Ook zouden er andere wegen van en naar Eibergen worden genomen. De Stokkersweg is vervallen als route.

Alle verbanden zijn niet zo duidelijk. 
Maar het eens zo rustige dorpje Neede is zwaar verstoord door zoveel verkeersgeweld.

We lezen:

Sta ik verdwaasd te kijken, hier mag ik niet in en als ik rechtdoor fiets kom ik uit op een brede in aanleg snelweg. Tomtom op mobiel is ook geen optie, de ambulance hoor je hier al geregeld, zeg maar dagelijks. Een ritje naar het bos ook al een crime, volg de gele borden en je wordt kilometers omgeleid terwijl op de terugweg ik erachter kwam dat de weg gewoon toegankelijk was. Leven in een krimpgebied is niet geheel ongevaarlijk. Men wordt geisoleerd, men moet oppassen met al die mooie vernieuwingen dat je niet in de kist beland. 
lees meer