dinsdag 17 oktober 2017

Leo Schotman steekt Marcel Stroet hart onder de riem

Onder reacties lezen we van de hand van Leo Schotman: 

Zo'n actieve ondernemer als Marcel Stroet hebben we, de samenleving, juist hard nodig in het centrum van Neede. Jammer dat hij als VZ van de ondernemersvereniging is opgestapt. In Neede is niets mogelijk. Elk initiatief wordt door een kliek van winkeliers, ambtenaren en (ex-)politici, vaak met manipulatie op de achtergrond olv ex-grootgrutter en ex -VVD raadslid Mans Koster, de grond ingeboord. Deze graaier met diverse petjes op, ('n octopus), die schatrijk is geworden ten koste van de Needse samenleving, is de rem op de ontwikkelingen in het centrum van Neede. 

In Neede bestaat er geen vrij ondernemerschap, geen vrije markt- en vestigings beleid, met een open concurrentie beding. Elke nieuwkomer (mn van buitenaf) wordt het leven zuur gemaakt, waarna deze er spoedig de brui aangeeft. 
Onderling is een het onsamenhangend zooitje en gunnen ze elkaar geen cent en licht in de ogen. 

De zoveelste task-force. het zoveelste geklaag van oud- wethouder ten Hoopen /PvdA, ten spijt: hij heeft immers in zijn tijd, nagelaten deze situatie afdoende aan te pakken, etc, etc. 
Voor deze vastgeroeste situatie in het centrum van Neede is de gemeente Raad voluit verantwoordelijk. Maar die doet echt heel gewoon NIETS. Die beunhazen zitten vastgeroest klem in de klauwen van corrupte ambtenaren en B & W.

Tel uit je winst Marcel. Ik zou zeggen gewoon doorgaan met jouw markthal, soms moet je ook tegen de stroom op willen roeien. Bovendien met een echte nieuwe groenteman, een echte slager en visboer, (verse kippen- en eierboer?,etc, etc Het publiek wordt ermee bediend en dat zal echt wel komen!