vrijdag 20 oktober 2017

Label 'azijnpisser'

Klaas Janssen (en volgens mij ook alias 'Borculoer') waarschuwde ons dat ie als lezer zou vertrekken:

ik kan mij zo langzamerhand niet aan de indruk onttrekken dat de redactie achter deze site uitsluitend bestaat uit azijnpissers die altijd een negatieve kant belichten. Nieuws kan gewoon ook positief zijn. Ik wacht nog even af of jullie een koersverandering kunnen doen, indien niet tot ziens.

Nieuws is natuurlijk veelal niet zo positief.

Het percentage positieve berichten is hier echter groter dan de stroom van negatieve reacties van anti-positivo's Klaas Janssen en 'Borculoer'.

Bij deze is hier ook het label 'azijnpisser' geboren.
Nu dus nog slechts met 1 bericht. Gefeliciteerd Klaas, en 'Borculoer'.

Gisteravond werd de 'waarschuwing' nog eens herhaald.
Waar was dat dan voor nodig?
Ik lees ook alleen wat mij interesseert. Zou je ook moeten doen!