dinsdag 24 oktober 2017

Baldadige Boer

Onder reacties lezen we: 

Je vergeet het baldadige optreden in Chun Lin Barchem waar hij in beschonken toestand abonrmaal gedrag vertoond heeft: al met al is dit raadslid in geen geval representatief binnen het Berkellandse bestuur. En dan mogelijk nog alles wat we niet weten en waar niemand getuige van is geweest: wegwezen zo iemand en nooit terugkomen.

Wethouder Han Boer zou met een sportclub het restaurant 'kort en klein' hebben geslagen, zo lazen we deze zomer.

Nu zouden daar dan toch foto's van zijn, lijkt me?
Ik had al foto's gemaakt terwijl het gebeurde, lijkt me. 

Iemand foto's?
Inzendingen kunt u richten aan: redactie@borculo.info


Gisteren op Borculo.Info:

Commentaar op Boer

Han Boer kan zich altijd verheugen op veel commentaar.

Er is daar het asbestverhaal, waar bij de bouw van zijn huis, het oude werd afgebroken en het asbest in de kliko werd gedumpt.
Boer nam 'volle verantwoording', zo zei hij, maar legde z'n functie niet neer.

Nu lezen we het herhaalde verhaal over het verkwanselen van 20 miljoen aflossingsloze euro's aan de Gemeentelijke Bank, in ruil voor een erg lage rente.
Terwijl de directie jaarlijks een kar vol geld mee naar huis neemt als beloning voor het beheren van onze miljoenen.

Ook lazen we eerder over Boer, dat hij een dakloze van de deur stuurde 'als je geld hebt om te roken, dan heb je het zo moeilijk niet. wegwezen!'

Vaak komt er de melding van kiezersbedrog in Neede. Boer heeft zich omhoog gewerkt door het doen van beloften, die nooit zijn nagekomen, zo luidt de beschuldiging.

Boer wordt nu voor de komende verkiezingen wel unaniem naar voren geschoven als lijsttrekker en ook als wethouder voor D66.
Hij zit toch al in de raadszaal, als lijsttrekker krijg je dan toch ook nog een mooie bonus mee naar huis, zo dacht ie vermoedelijk.