dinsdag 23 mei 2017

Wietplantage aan Barchemseweg in Borculo

Paardenhandelaar: 'ik wist niets van een wietplantage op mijn terrein'.

We lezen 'net geoogste wietplantage' in Tubantia. Maar paardenhandelaar Bertus praat van een 'beginnende wietplantage'.

Bij de politie-inval werd iemand binnen aangetroffen.
'Ja, ik hoorde geluiden, en ben gaan kijken'. 'Toen ben ik ingesloten en kwamen jullie van de politie'.

Goed verhaal! Hahaha, stakker!

Paardenhandelaar en hengstenhouder Bertus Verwaijen reageerde op vrijdagochtend aan Hoefslag: ‘Er was gisterenavond inderdaad een politie-inval. Ik heb hier verschillende gebouwen op het bedrijf. In één van de gebouwen die ik verhuurd heb is een beginnende wietplantage aangetroffen. Daar heb ik niets mee van doen. Dat mag duidelijk zijn, ik sta er volledig buiten.’
lees meer bij de bron