dinsdag 16 mei 2017

Katholieke kerk loopt in hoog tempo leeg

De (katholieke) kerken lopen in hoog tempo leeg.
Er worden steeds kerken gesloten.
Dat met die jongetjes heeft de kerk vast geen goed gedaan.
lees het artikel

Wij hadden hier ook een bolwerk van misbruik. De Leo Stichting. 
Fraters die jongetjes van het internaat misbruikten.

De kerk kocht slachtoffers af. Ook dat zal de financien niet ten goede komen.

Ergens Google ik:
Reacties/in rk-kerk /door hvanoostrum
Hallo , ik wilde reageren , dat er bijna in ieder internaat misbruik van de kinderen word gemaakt.Ik heb zelf op de katholieke Leostichting in Borculo en op het katholieke internaat Harreveld gezeten van af mijn achtste jaar tot mijn zeventiende jaar , waar ik in beide tehuizen door verschillende fraters misbruikt ben en er is nooit wat mee gedaan . Ik heb via Hyves en Schoolbank .nl verschillende lot genoten gesproken die er ook nooit een woord hebben over gesproken . Dus er zijn veel meer katholieke instellingen waar het niet deugde .

Die naam is toeval, dat zie ik nu pas.