donderdag 8 februari 2018

D66: meer bouwen

D66 wil meer bouwen in Berkelland.

Verdere leegloop naar Oost Gelre is waarschijnlijk als er niks gebeurt.

Zo lang de krimp wordt gecompenseerd door opvang van buitenlanders, is er helemaal geen krimp.
Wonen in de grote stad is geen optie meer, dus waar kom je dan terecht? Juist, Berkelland.

5 opmerkingen:

 1. De 'heer' slotboom(d'66) mot zich maar es afvragen waarom er op 249 meter van het stulpje van boer han(neede) een flatgebouw (30 woningen) gesloopt gaat worden door ons eigen vestia(pro?-wonen)waarvan een 'voor mekaar team' lid mij(zwarver gait) vertelde dat ze dat gebouw zo vol kan krijgen met woningzoekenden, SCHANDALIGE LUI

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. doe effe normaal dat heeft niets te maken met woningzoekende dat heeft te maken met berekenheid; men rekent zichzelf rijk aan de ellende!

   Verwijderen
  2. kom nog even terug op bovenstaande reactie, ik was het vergeten. Maar dat gesloop en herbouw is een herhaling. In Lochem is het ook gebeurd, goedkope huisjes werden gerenoveerd en de huurprijs ging omhoog daarna. Daarna een complete wijk met betaalbare woningen voor starters, mensen die gescheiden waren etc... en een lage huurprijs natuurlijk moesten allen eruit voor de sloop van de wijk. Een compleet nieuwe wijk met koopwoningen verrees, ik heb nog gevraagd toendertijd; ' maar er komt een tekort aan betaalbare huurwoningen." handel gaat voor en nu zit men met de gebakken peren omdat men zelf de boel op slot zet en ook in de particuliere sector zijn de prijzen omhoog gegaan, en niet te vergeten achterstallig onderhoud. DIE FLAT MET GEWOON BEHOUDEN BLIJVEN EN DAAR KUNNEN DE MENSEN ZELF KRACHTEN GEZAMENLIJK BUNDELEN. Wat hebben we nl. te verliezen en de gemeente wil zo graag het samen doen met de bevolking. Nou hebben we hier een mooi project.

   Verwijderen
 2. ja maak van 1 boerderij maar twee woningen ?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wijziging bestemmingsplan Slaapweg 1 Geesteren Voor het perceel Slaapweg 1 Geesteren geldt het bestemmingsplan “Buitengebied integrale herziening” (Borculo). In dit bestemmingsplan staat dat het perceel mag worden gebruikt voor het agrarisch bedrijf. De gemeente is van plan om door een wijziging van het geldende bestemmingsplan toe te staan dat het perceel mag worden gebruikt voor woondoeleinden.


  https://www.gemeenteberkelland.nl/Inwoners/Rij_3/Nieuws_bekendmakingen/Berkelbericht/Archief/2018/Februari/BerkelBericht_2018_week_6.pdf

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken