donderdag 1 februari 2018

9 februari opening eerste deel N18

6 opmerkingen:

 1. N18 wordt heeeel mooi , en vooral groen en snel en nooit meer stoplichten

  https://www.bndestem.nl/video/production/20-minuten-eerder-thuis-door-nieuwe-twenteroute~vp25890

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nou, ik reed er vandaag langs de in aanbouw N18, blijf zeggen, levensgevaarlijk en blijf zeggen; mensen wordt wakker... deze wegen zorgen niet voor werkgelegenheid, voor groei inwoners. Dit zorgt dat een plan zich gaat voltrekken en voorbij gaat aan de mensen, of wat men mensen noemt. Het wordt hoog tijd dat we ons gaan herinneren en dat wat wij zo belangrijk vinden, geld, werk, tabelletjes, voorspellingen ons juist doet krimpen en vooral dat we zelf de boel op slot zetten. Zo gauw mogelijk alles van slot, op slot is krimp. Van het slot is doorgang en er is zoveel om aandacht te geven voor een gezonde samenleving. Tja... het is vreemd verschijnsel in deze maatschappij als je kiest voor mensen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. berkelland rekend zich rijk , met woordjes :)3 februari 2018 om 20:36

   het is niet meer terug te draaien , het was de wens van gemeenteraad berkelland , dat er geen vrachtverkeer door eibergen gaat .


   nu de vraag blijft , het gaat nog steeds door woonwijken groenlo en langs woonwijk lichtenvoorde.

   ook daar zal men heden niet blij mee zijn !

   Verwijderen
 3. Nu jacky aankomende gemeenteraadslid ?

  Hebben jullie al eerder verteld dan in 2010 rijkswaterstaat makerlaars een twee woningen in 1 boederij wou kopen ( van een broer van exwethouder) , net 1 maand van te voren kocht de zoon de voorste gedeelte voor een prikje van zijn ouders , en kadaster kwam de erfscheiding intemeten !!!!

  30 dagen later kwamen de taxateurs van rijkswaterstaat de boederij taxeren voorstegedeelte ( aankoop 1 maand 100.000 euren en rijkswaterstaat kocht het voor 350.000) en ouders kreeg 514.000 vn rijkswaterstaat boerderij voorgedeelte was uit 1941 en ouders verbouwde in 1975.

  bijna 1 miljoen kreeg de 1 boederij.

  Nu hetzijzo maar wat is er heden aan de hand zijn de gemeenteraad echt domme varkens

  https://www.tubantia.nl/home/bewoners-gesplitste-boerderijen-in-problemen~aa29497b/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 600 man aan het werk. Ze kwamen overal vandaan. Uit Nederland, maar ook veel Belgen, Polen en Oekraïners”, zegt Flikkema. Hij schat dat momenteel nog dagelijks 200 wegenbouwers tussen Groenlo en Enschede in de weer zijn.

  https://www.tubantia.nl/haaksbergen/twenteroute-nadert-zijn-voltooiing-het-is-een-weg-die-het-landschap-volgt~ae39013d/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een stel azijnpissers. Snap wel dat de achterhoek een krimpregio is en de jeugd er naar een studie weg trekt. Daar wil je ook niet tussen wonen. Klaag klaag klaag en onsamenhangende stukkies op internet. Suc6

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken