zondag 14 januari 2018

We hebben er het beste mee voor, maar het ziet er van de buitenkant kut uit. Goeiezondagmorgen, overigens.

Berkellander reageert:

Wij dachten dat Borculo.info een anonieme en onafhankelijke website was waar iedereen zijn mening mocht geven. Maar helaas blijkt dit niet zo te zijn, mensen kunnen hier anoniem elkaar de huid vol schelden, dat mag!
Maar als iemand zoals Dhr Schotman zijn mening geeft over de politiek en het Nederlandse rechtssysteem, dan wordt het inzenden van zijn berichten of opmerkingen onmogelijk gemaakt omdat hij door Borculo.info geblokkeerd is!

Nederland is toch een land van vrije meningsuiting? Waarom doet Borculo.info daar nu niet aan mee?
Jullie zijn toch in het leven geroepen dat iedereen zijn mening of onvrede van en over de politiek op jullie website kon uiten?

Maar net als in heel Nederland wordt je ook op Borculo.info de mond gesnoerd!

Hoezo is Nederland een vrij land en in meningsuitingen?

Ik merk er maar weinig van, je hoeft maar iets te zeggen dat de andere niet aanstaat, en dan wil men je gelijk voor de rechter slepen!

Hoe zielig en ziek zijn wij eigenlijk in Nederland?

Het gaat om een democratisch genomen beslissing.
Zelf heb ik neutraal gestemd, als gezegd.

Misschien hebben we hetzelfde probleem als de gemeente Berkelland, en zijn we slachtoffer van bureaucratische processen.
We hebben er het beste mee voor, maar het ziet er van de buitenkant kut uit.

Eén van de nieuwe regels sinds de Needse scheld-, intimidatie- en dreigtwisten rond de Borculoseweg is dat onderlinge scheldpartijen tussen deelnemers, bloggers, inzenders niet meer kunnen.
En in dit onderdeel zijn er meer regeltjes nodig geacht.
De regels worden niet gepubliceerd, maar wel toegepast.

Een andere regel is dat als de Needse centrumterreurbrigade ronde de Borculosewegpublicaties weer van zich laat horen, de niet gepubliceerde ingezonden zaken misschien deels alsnog worden gepubliceerd. 
Of de soap zich misschien voortzet.
Ook de niet gepubliceerde zaken, mails en reacties van heer Schotman komen dan misschien zomaar weer boven water.

Daarmee onderscheiden we ons toch wel weer. 
Van een normale zieke situatie. De lokale zieke samenleving, en de nationale zieke samenleving, zoals je dat noemt.

* Gisteren bereikte ons het bericht, dat een bewoner of bezoeker van de Borculoseweg, rond de Dacia, zaterdag haar middelvinger opstak tegen een passerende automobilist.
Ze was aan het uitladen, en barricadeerde de weg. De Dacia was er ook.
De Harde Kern . . . 

Ook goeiemorgen, overigens.
Het belooft weer een gezellige zondag te worden.

7 opmerkingen:

 1. Pikmeer arrest Berkelland14 januari 2018 om 09:18

  Is het niet zo dat al deze problemen zijn veroorzaakt door gemeente en vooral de ambtenaren , laat daar je woede op uit want zij genieten heden van al deze straatruzies/terorisme

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En wie is begonnen dan met stukjes schrijven ??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ikzelf heb een haat liefde verhouding met dhr Schotman. Hij is altijd zeer negatief en dat vind ik jammer. Net als het enorm zwart maken van mensen. Het kan iets socialer maar hij slaat telkens door. Ikzelf wist niks van een stemming maar goed maar om deze man nu te weren had van mij niet gehoeven. Iedereen moet zijn mening kunnen geven, daar is deze blog ook voor. Ook jammer van de mooie verhalen Borculose weg.Jammer dat deze niet meer gepubliceerd worden. Deze blog wordt vrij saai.
  Fijne zondag Charles W

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volgens mij(zwarver gait) vindt de gevestigde orde het allang okay dat het gepeupel haar ruzies uitvecht op het world wide web, want de enige overwinning(phyrrus) die het volk de afgelopen jaren heeft geboekt op de overheid is; toen loekie hermans (VEE-VEE-DEE) na z'n congé bij meavita én de 'facultatieve' ff'tjes burgemeester van zutphen wou worden, DANKZIJ DE ZUTPHENSE BEVOLKING GING DAT NIET DOOR, hélaas zitten al weer 2 dochters van dit sneue type in de slipstream van homo mark r.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Om nog even terug te komen op Leo Schotman, maar waarom wordt nu precies voor de verkiezingen zijn mond gesnoerd?
  Politieke invloeden????

  Zoals als ik al zei is dit vrijheid van menings uiting, en daar mag hij dus nu niet vooruitkomen, pikken wij dit zomaar?

  Dit zegt al veel over hoe het bij de gemeente Berkelland er aan toe gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dhr. Schotman kan goed in kaart brengen de realiteit wat speelt binnen de politiek tegenover de mensen, maar ik was 1 van degene waarop hij zo hard en kwetsend reageerde omdat hij er een eigen verhaal van maakte, dus zijn mond wordt niet gesnoerd vanwege de politieke verkiezingen maar omdat er zoveel negativiteit wordt gespuugd zonder erbij stil te staan dat het andere mensen raakt. Net als de Borculoseweg, ongelooflijk dat veel mensen letterlijk kicken op ellende en shit en dat heeft niets te maken met vrijheid van meningsuiting dat heeft te maken met mensen tegen elkaar op zetten. Afgelopen week zag ik 2 gebeurtenissen, 1 die de vinger omhoog stak tegen een automolist en een ander, vol gas gewoon voorrang nam en kwaad de tegenligger aankeek. Moet niet gekker worden toch. Vrijheid van meningsuiting is niet elkaar af maken met woorden, dat is nu net de opzet van onze politiek. Vrijheid van meningsuiting is met elkaar delen wat er gebeurd, wat de ander ziet, hoort, voelt maar niet doorslaat in emotie en met een eigen verhaal, dat zien, lezen we al genoeg in de media poehhhh.... maar ook anderen delen in hetzelfde als ik, ga niet te ver, dan is het niet meer leuk, dan is het oorlog tegen over elkaar en helpen we niemand, behalve de gevestigde orde dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Misschien omdat borculo.info zelf gaat deelnemen door zich in OBL verkiesbaar te stellen? Politiek doet mensen en meningen radicaal wijzigen, dat blijkt wel weer.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken