vrijdag 19 januari 2018

Ware aard komt naar boven

We lezen:

Uiteindelijk komt de ware aard naar boven. Vraag me af waarom hem zolang de hand boven het hoofd is gehouden. Groet, Huub 

Huub is geen vriend van Leo Schotman, zoals we eerder al konden vermoeden.

Maar in principe geven we iedereen de kans een standpunt, verhaal neer te zetten. Dat is geen 'hand boven het hoofd houden', maar dat moet toch kunnen?

Maar dat kun je ook te veel willen  uitbuiten.
Ook de reacties van Huub over het onderwerp 'Schotman' zijn in het verleden geweerd.

Het houdt niet in dat Huub nu zijn ding zo maar kan spuien.
Ook als je kritiek levert, kun je het gezellig houden.

7 opmerkingen:

 1. Ik zal het nog een keer herhalen: dit heeft niets mer de heer Schotman te maken naar met zij manier van doen( gedrag). Ik respecteer zijn mening en ga graag de discussie aan maar respect moet van twee kanten komen. Dus maak het niet persoonlijk als het dat niet is, daar heb ik jullie al eerder op aangesproken. Groet, Huub.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blogger1 stookt graag Huub. Alles voor de clicks he....
  Groet Willem

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wellicht mijn aller laatste mogelijkheid Ik ken helemaal geen Huub Anoniem, of Charles W Anoniem en nog een paar van dit soort gewetenloze, lafhartige onderkruipsels! Ik heb NOOIT en nog nooit op dit medium, DERDEN, gelijke burgers, van waar dan ook bekritiseerd of aangevallen! Al mijn pijlen waren en zijn gericht louter en alleen op de corrupte overheid, waarbij ik altijd mijn naam en toenaam genoemd heb! Waardoor deze lieden weerwoord hebben, hetzij mijn persoon vanwege smaad hebben kunnen aanpakken. Behalve als ik mij moest verdedigen! Dat deze anonieme personen de kans krijgen om mijn persoon, zonder enige politieke of burgerlijke status, met feitelijke onwaarheden, Anoniem, met behulp van dit medium kunnen
  besmeuren, zonder dat ik hierbij de mogelijkheid heb om mijn weerwoord te geven, kan ik niet accepteren. Deze anonieme personen zijn vermoedelijk rancuneus uit het verre verleden via de sport of anderszins in Neede. Ik ken ze niet. Of zij (hebben...) bekleden een of andere functie bij de overheid en krijgen van Borculo.info podium. En is dit medium een verlengstuk van de corrupte politiek, het bestuur en haar beëdigde ambtenaren, (geworden?). Welke Anonieme redactie personen hierachter zitten zijn aanspreekbaar en dragen een grote verantwoordelijkheid. En dit opeens allemaal zo vlak voor de verkiezingen. Zeer verdacht allemaal gemeente Berkelland!
  Eerlijk duurt het langst! Groet LeoS /Leo Schotman

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maar hij zegt toch alleen maar keurige dingen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. > Maar hij zegt toch alleen maar keurige dingen?

  Reactie 07.45 Huub dan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leo je noemt personen bij naam en je gaat veel hierin veel te ver. Ik ken jou ook persoonlijk niet. Jij hebt waarschijnlijk veel vrienden ( ik geloof het niet) maar goed. Waarom moet je politieke personen bij naam noemen je maakt alleen jezelf belachelijk. Ook hoe je Jackie hebt behandeld kan toch niet.
  Het is makkelijk schoppen tegen de gemeente maar je kan je niet alleen maar negatief uitlaten. Er zijn toch ook goede dingen gedaan in dit dorp.
  Charles W

  BeantwoordenVerwijderen