woensdag 17 januari 2018

Van Haaren praat veel, maar communiceert slecht. Wordt nu bevestigd door de Berkellandse politiek.

Berkellandse raad heeft grote moeite met optreden Van Haaren in regiobestuur
BORCULO - Een deel van de Berkellandse politiek bekritiseert optreden van wethouder Van Haaren in het algemeen streekbestuur. Zij heeft niet goed overgebracht dat Berkelland, ondanks alle kritiek, wel verder wil met de Regio Achterhoek.

Uit een aangenomen amendement bleek vorige maand dat de Berkellandse gemeenteraad, als enige in de regio, het voorstel voor een Achterhoekse Radenforum niet ziet zitten. Dat dreigt een onbestuurbare moloch te worden, doordat alle 171 Achterhoekse raadsleden er zitting in moeten nemen. Bovendien komt dit platform slechts tweemaal jaarlijks bijeen. Het is de vraag of zo de nieuwe regionale werkwijze goed is te controleren.
lees meer 

3 opmerkingen:

 1. mevrouw van Haren is gedeputeerde geweest van provincie gelderland en ze heeft N18 project gehad, nadien is ze bestuurlijk nauw betrokken bij doetichem enz .


  ze praat hier dus ook in voordeel van provincie belangen en niet voor berkelland.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ut wicht(m.v.h.)cda = zusammen mit den hans v.b.(vvd) betrokken geweest bij de fusiegemeente berkulland

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zodra Provincie en Waterstaat in beeld staan, dan geloof er maar niets van...ohhhh... klopt ook nog, het enige wat je na afloop denkt; wat is er allemaal gezegd en geen vraag is beantwoord. GOA kent die technieken ook, super getraind zonder horen, zien en tja zwijgen!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken