woensdag 3 januari 2018

Pvda Berkelland heeft nieuwe lijsttrekker, Betsy Wormgoor

In Tubantia lees ik dat PvdA Berkelland een nieuwe lijsttrekker heeft, Betsy Wormgoor.
Peter Brugman wil niet meer. Hans Pelle staat op #5. 
Hans is al 24 jaar raadslid. Tjonge, Hans. Hoe oud ben je dan wel?

Betsy was eerder één van mijn favoriete raadsleden, met Gl-er Stefan Nijhuis. 
En zoals PvdA-er Dennis Meijerink.
Stefan blijft alleen als ie wethouder mag worden. Maar dat Groenlinks een wethouder gaat aanleveren, lijkt me niet zo waarschijnlijk. Dus gaat Stefan naar Kampen. Hoef ik niet op te stemmen dus.
Maar misschien ga ik nog op Betsy stemmen.
Slimme PvdA-ers. Zonder zo'n aansprekende PvdA-er zou ik vast geen PvdA stemmen.

De kandidatenlijst: 
1. Betsy Wormgoor 2. Peter Brugman 3. Ron Smits 4. Joke Hubert 5. Hans Pelle. Op 4 januari vergadert de PvdA over lijst en onderzoek.

6 opmerkingen:

 1. Dan gaat het wel een heel groot theekransje worden daar in Borculo hè.... Niet te modern doen, met al die vrouwen op nummer 1, we zijn maar de boerenachterhoek. Laten we hier de vrouwen maar gewoon achter het aanrecht houden. In het westen komen ze er inmiddels al achter met de vrouwen op hogere functies: als het spannend wordt, hebben ze toch de hulp van de mannen nodig, das alsjeblieft zeg......

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. PvdA gaat langzaam onder in Berkulland4 januari 2018 om 08:23

   PvdA is geen partij voor de arbeiders meer , maar ze hebben hetzelf nog niet door !

   hans pelle is altijd al ondernemers vriend geweest , maar hij kan niet van zijn troon afstand doen.

   Verwijderen
  2. dan ben ik gezegend, want ik kom er voor uit dat mijn partner naast me staat... ik sta nl. niet alleen op de lijst vermeld.

   Verwijderen
 2. De heer Schotman zijn partij voor de gewone man o.a. Stroet en verdere vriendjes. Ik weet niet wat voor partij dit gaat worden. Wellicht is hier geen partij te vinden. Oja Waarschijnlijk De tegenpartij. Overal op tegen....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Anoniem. Als anonieme inschrijver heb je zo wie zo geen enkel recht van spreken. Toch wil ik kort reageren op jouw gezwam in de ruimte, want je weet helemaal niets over de
  feiten Ik ben nog nooit lid geweest van een politieke partij, waar en wanneer dan ook!
  Ik ben dus onafhankelijk en een vrij persoon en gebruik oa mijn pen, als een vrijheid van meningsuiting. Vriendjes heb ik nauwelijks laat staan een partij. Stroet heb ik nog nooit gesproken!!
  Mijn woord en scherpe pen gebruik ik als er door de politiek met corrupte machtsmisbruik, de samenleving onrecht wordt aangedaan Ik strijd dus tegen de NEP-democratie, mn omdat de gemeente Raad met steun van de media en de schrijvende pers, haar/hun controlerende werk tgv de handhaving van onze democratie niet nakomen.
  Als jij vindt dat alles zo goed gaat in ons land dan ben je voor mij ziende blind en horende doof, of je behoort tot de slaafse meelopers achter de gevestigde orde van de witte boorden- graaiers in NL en denk je waarschijnlijk alleen aan jezelf.

  Groet LeoS /Leo Schotman (78jr)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Meneer Leo S kent mij niet maar meeloper zal ik nooit worden. Maar om overal tegenaan te schoppen lost niets maar dan ook niets op. En anoniem is niet erg daar is deze blog toch voor. U mag uw stem ook verheffen en dat mag ik ook. Maar zoals u reageert krijg je alleen maar tegenstanders en een paar meelopers. Dit is niet de weg die wij op moeten gaan met deze gemeente. Ik ben geen lid van welke partij ook.
  Ik zie alleen maar van u negatieve reacties. Jammer!!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken