maandag 15 januari 2018

Politieke invloeden

Berkellander zegt onder reacties:

Om nog even terug te komen op Leo Schotman, maar waarom wordt nu precies voor de verkiezingen zijn mond gesnoerd?
Politieke invloeden????

Zoals als ik al zei is dit vrijheid van menings uiting, en daar mag hij dus nu niet vooruitkomen, pikken wij dit zomaar?

Dit zegt al veel over hoe het bij de gemeente Berkelland er aan toe gaat!

Stemmers hoeven geen reden te geven.
Maar misschien is het deels ook nog wel zo, dat er juist politieke redenen bij zijn, en misschien wel juist nu.
Ik weet het niet.
Maar dat is vast niet de overwegende oorzaak.


Leo Schotman zit overigens niet in de Berkellandse politiek.

3 opmerkingen:

 1. Het is hoe de heer Schotman communiseert kan niet. Gaat veel te ver ook naar Jacky toe kon echt niet. Dan ga je te ver door. Stukje is gelukkig verwijderd. Zo ga je niet met elkaar om. Ik zou geen partij voor de heer Schotman kunnen bedenken maar zoals eerder gezegd is de tegenpartij wel iets overal op tegen.
  Charles W

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank Charles! Spontaan komen in mij op; complottheorie, chaos_theorie en rookgordijnen opwerpen. Het is heel erg dat als iets niet aanstaat, iedereen door de mangel wordt gehaald, verhalen worden verdraaid om een ander neer te halen. Men vergeet dat men zelf de ergste pijn heeft. Maar ja, dan nog wat heeft OBL te maken met mijn naam, ik ga gewoon door op mijn eigen weg, mijn eigen manier en ik ben nu eenmaal niet in een hokje te plaatsen. Het klopt ook dat ik de laatste jaren behoorlijk heftig waren voor mij en dat heeft altijd weerslag op mijn gezondheid. Trouwens bij iedereen werkt zo, maar als ik terugkijk heb ik ook mooie dingen gerealiseerd dus het was het waard, maar men mag dat niet gebruiken tegen iemand als het iemand niet aanstaat. Ik blijf, ik ben gewoon Jacky maar het doet zeer als iedereen die iets deelt, gewoon door de mangel wordt gedraaid. Aan allen dus, ik ben gewoon Jacky en vergeet de rest, want zodra men een verhaal gaat maken over bijv. de politiek klopt er al niets meer van.

   Verwijderen
 2. En zo is het en niet anders. Gewoon normaal blijven doen zonder iemand zijn stoelpoten weg te zagen. Ik geef toe het is wel eens moeilijk om rustig te blijven. Maar zo moet en hoort het wel.

  Charles W

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken