zondag 21 januari 2018

Passen jullie wel op, crowdfunders?

Duurzame energie op Laarberg
Op 25 januari start op een bijeenkomst van bedrijvenpark en VVE Laarberg de crowdfunding voor een groot solarpark van 6,5 ha. Deze crowdfunding is een interessante investering voor bedrijven en particulieren. Het thema van de bijeenkomst is ‘inspelen op de toekomst met duurzame energie’.
lees meer

Als dit allemaal zo interessant is, dan heeft niemand je nodig om je geld er in te stoppen, en vullen de partijen hun eigen zakken wel.
Geld kost bijna 0% rente. 
De gemeente stort haar geld in aflossingsvrije leningen bij de gemeentebank, en niet in 'superinteressante fondsen' op haar eigen Laarberg?

5 opmerkingen:

 1. reoginaal bedrijvenpark de laarberg , wordt lokaal ?????????21 januari 2018 om 10:08

  vind de grondprijs zware bedrijven/fabrieken nog wel duur om daar een zonnepaneel op te plaatsen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maar zouden ze allemaal wel zoveel per m2 hebben betaald?
  Campina Borculo vijf eurootjes per m2

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nieuw melk Fabriek is geen schoenmaker21 januari 2018 om 11:52

   nieuwe melkfabriek is in strijd met alle regels gebouwd op lokaal bedrijventerrein borculo.

   laarberg heeft een millieucategorie >5 , en daar is dus flinke subsidie verleend door provincie gelderland toen !!!!

   maar ja als een burger 1 euro vraagt dan zijn het criminelen , terwijl er miljoenen over de balk wordt gegooid door overheden.

   Verwijderen
  2. nieuw melk Fabriek is geen schoenmaker21 januari 2018 om 11:54

   zonnepark is gepland aan de zuidzijde van de hupselse es , nu waren de bomen straks vliegen de pannelen :)

   https://www.gelderlander.nl/dossier-storm-in-de-achterhoek/zonnepanelen-waaien-van-dak-gemeentehuis-bronckhorst~acea1963/

   Verwijderen
 3. ha ha... onder mom duurzame, groene energie... Hoeveel bomen zijn er al geveld, hoeveel gif al omgeploegd dat de dieren in de Berkel massaal worden verdreven om maar te zwijgen van de biovergister, ook al zoiets; het leveren van groene energie aan mijn hoela, het leveren van zwarte energie. Als we het hebben over termen van duurzaam, groen, subsidies dan gaat het altijd ten koste van de mensen. Of zijn we de laatste in de rij van de zogenaamde energie slurpende economie waar geld voor mens en milieu gaat. En met de spaarzame zonuren schiet het toch ook zijn doel voorbij... doorgang vinden aan de vernieuwde wetenschappen uit handen van de elite vindt collectief plaats, maar we zien het zelf zo duister, omdat we zelf vasthouden aan het bekende. 1 ding zoals het nu uitziet, gaat het niet goed. Misschien toch een teken dat de jongeren die hier wonen of terugkomen doorgang krijgen, want juist zij hebben een andere blik op de maatschappij dan wij oude knarren die overstromen met kennis, woorden en langzamerhand doordraaien. Geef doorgang aan onze jongeren, dat is een 1ste stap!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken