woensdag 3 januari 2018

Leo Schotman: NEP-democratie Berkelland

Aan de medebewoners/samenleving van de gemeente Berkelland. 

Laat niet over je heen pissen door deze incapabele en onbetrouwbare Gemeente Raad! 

Besef goed dat wij met ons allen als samenleving de baas zijn over wat er in ONZE gemeente gebeurt! Laat niet toe dat er door B & W, onder het falende toezicht van de Gemeente Raad en onder het mom van maatwerk met 2 maten wordt gemeten! Dat het gelijkheidsbeginsel en tegen discriminatie verankert ligt in onze NL grondwet. Dat dit door de gemeente Berkelland stelselmatig en zichtbaar wordt overtreden. 

Ik roep hierbij op laat Uw ongenoegen blijken, door demonstratief NIET ter stembus te gaan op 21 maart as...! 
Als U thuisblijft wordt Uw stem NIET HERVERDEELD onder de te verkiezen partijen. 
Laat u niet voor 1 dag achter een bedrieglijke belofte voor het karretje van de bestaande politieke partijen spannen op 21 maart as, om daarna weer met leugens geregeerd te worden. 
In NL en gelijk in onze gemeente Berkelland heerst onder aanvoering van de kartelpartijen VVD,CDA,PvdA,D66 en gemeente Belangen een corrupte NEP-democratie............

LeoS 

6 opmerkingen:

 1. Ja er geloof niemand meer in bestuurloos berkelland , die nu jaren schreeuwd wij hebben een krimregio ( alleen maar om meer geld en subsidie te ontvangen door sloop)

  https://www.tubantia.nl/economie/nvm-het-tekort-aan-huizen-blijft-een-probleem~ae19e26f/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een goede optie! Want voor mij zit er niks tussen. Ook niet OBL, sorry Blogger1, maar daar gaan we het ook niet mee redden. Wat gebeurt er als er een opkomst is van 20%? Maar realiseert Dhr. Schotman zich wel, dat het grootste gedeelte van het gepeupel wel gewoon gaat stemmen....."omdat we dat altijd al deden".... En juist die verdrieten stemmen CDA. Krijg je het gejank weer over de kindertelefoon en dat soort onzinnige fratsen. Gaat ons geld naar instandhouding van kerken....Dat is ook niet wenselijk toch?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. de keuze van OBL, om eerlijk te zijn ik had het al losgelaten, net als het Bastion, baggerdepot en andere situaties, het blijft bij reageren en bedelen tot het moment dat ik wegliep uit de vergaderzaal. Mijn rug toe keerde tegen hen die preken over de hoofden van de burgers heen, niet de burgers, niet al die mensen die goed werk verrichten maar die het zwaar hebben, omdat zij niet vermeld worden, eerder nog veroordeeld en de pijn dragen van de realiteit, wat het mensen heeft aangericht. Mensen dragen IN hun zelf de ervaringen mee, de inzichten en aangezien in Berkelland alles gesloopt is, Krimp is niets meer dan psychische hersenspoeling, worden de mensen afgeleid van zichzelf, dan kan men reageren tot men een ons weegt, maar het is actie die nodig is. En net als anonimiteit is actie ook niet goed.... het negatieve, het bekende dat geeft comfort. Hoe vaak heb ik niet geschreven; we hebben de mensen nodig?

   Verwijderen
 3. iedereen schreeuwt dat het beter moet, dat mensen gehoord moeten worden maar als puntje bij paaltje komt dan wil niemand. m.a.w. men houdt vast aan hun eigen denkbeelden en zolang men anderen kan afkraken, oordelen verandert ook niets. Ik stem niet op de bestaande politiek, dat houdt ik vol, want het heeft ons mooie beloften gebracht maar na de verkiezingen gaat het feest van de politici gewoon door. De kern wordt door velen ontweken, en die moet verwijdert worden, en met de wortels te verwijderen kan iets nieuws doorgang vinden. Democratie, mooi woord, waar? De burgers hebben geen inspraak, politiek volgt op, mensen volgen elkaar, het is 1 schaapkudde Behhhhh.... democratie is niets meer dan vrijheid van ons bewustzijn, en dat is een groot gemis. Er is nl. in ons blindeninstituut ernstig wat mis en dat treft ons allemaal en ook hier, we kunnen de media volgen, statistieken geloven maar we zijn er al vele jaren voor gewaarschuwd en als men kiest voor eigenbelang, voor opzetten mensen onderling, men blijft vechten dat hulp van buitenaf komt, dat handen gevuld blijven, ja dan gaat er echt is mis. Het is al mis en goed mis en schijnbaar kiezen velen daarvoor, onze kinderen tellen niet mee. Verandering begint IN onszelf... stuurloos, daar zijn we allen mede verantwoordelijk voor, de gouden jaren zijn voorbij en dat kan hard binnenkomen. De wegen komen, wie weet ook nog spoorlijn, huizen worden gesloopt, winkels verdwijnen, we worden gevoed door de wetenschappers in witte jassen om ons te drogeren maar staan niet bij stil, wat voor horror verhaal er zich eigenlijk afspeelt. Nee, wij denken aan meer consumeren, meer, meer , demonstreren op zijn tijd omdat we ontevreden zijn en ook anderen kwetsen, neerhalen dat is de keuze die vele onbewust maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een onzin. De democratie bestaat bij de gratie van een lekenbestuur dat rechtstreeks wordt gekozen uit onze bevolking. Als je ontevreden bent over het aanbod van politieke partijen dan moet je gewoon een eigen partij oprichten schotman. Alles beter dan oproepen tot niet stemmen. Dat is wel zo'n zwaktebod. Doe het dan zelf beter zou ik zeggen. Hup Leo! De LLS: lijst leo schotman.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Onzin op onzin En dan moet een laf meneertje ANONIEM mij even gaan zeggen hoe en wat ikzelf het beter moet doen! Het kan haast niet anders of jij behoort vast wel tot het discutabele gilde van de gevestigde politieke orde, met het vakmanschap van de witte boorden graaiers of te wel jouw leken bestuur? Hup meneer ANONIEM kom uit jouw schulp Jij hebt immers geen enkel recht van spreken! Doei! LeoS

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken