zaterdag 13 januari 2018

Kastanjefabriek in maart open

Eibergs hotel De Kastanjefabriek wil begin maart deur openen

EIBERGEN - Hotel De Kastanjefabriek in de voormalige Gemavo-fabriek in Eibergen wil begin maart de deuren openen. Eerder hoopten eigenaren Dirk Jan Heinen  en zijn vriendin Joyce Stellinga uit Halle in januari te kunnen starten, maar dat is niet haalbaar gebleken. „We zijn nog druk bezig met het afronden van allerlei werkzaamheden”, aldus Dirk Jan Heinen. „Er komt natuurlijk enorm veel bij kijken. We zetten nu in op begin maart.” 
lees meer

4 opmerkingen:

 1. Dat is jammer dat sinds maart ook niemand meer langs kastanje fabriek komt .


  https://www.tubantia.nl/achterhoek/sluipverkeer-bij-eibergen-aan-banden-gelegd~a83cf2c3/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kan me nog een artikel herinneren waarin staat dat het eind 2016 al open zou gaan. Het aantal kamers was ook hoger in dat stuk. Denk dat het onderkomen voor de junior en senior familie uiteindelijk het hoofddoel was om dit pand voor een habbekrats van Habion over te nemen en er met een slordige 3 ton startkapitaal van de gemeenschap een mooi onderkomen van te maken. De hotelplannen zijn totaal niet doordacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja, euh, er blijft weinig over aan recreatie en vertier om maar te zwijgen dat alles moeilijk bereikbaar is en ook zelfs op de fiets. Wat wil men nou hier, oh ja, krimp: minder lastig volk en meer autobaan, industrie en gerooide bomen. Helaas dat sprookje gaat niet op voor de biovergister te Beltrum, het is nl. al lang bekend dat men hier de bomen rooit voor de bio_vergister. Hoe duurzaam voor mens en milieu, 1ste levensbehoefte is nl. ZUURSTOF en daar hebben we BOMEN nodig. En onze bomen verdwijnen dus richting melk_town onder mom duurzaamheid. Oke, vul zelf het verhaal maar verder aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vershal in de parkeerkelder met wat Needse ondernemers

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken