donderdag 18 januari 2018

Ik vertrouw mezelf niet meer

Leo Schotman laat ons weten:

CENSUUR bij de gemeente Berkelland!

Blogger website www.borculo.info en Borculo Berkelland, zijn bezet en overgenomen oa door politici van de politieke partij OBL /Ondernemend Berkelland, mn door fractie -VZ Bennie Morsink en zijn vriendin Jacky Bruins (nr 3 op de kieslijst OBL-2018 en een van de meest fantieke mede Bloggers die jarenlang tegen de wanorde bij de gemeente Berkelland gescholden en aangeschopt heeft.....!? )

Deze Blogger website werd en wordt door ANONIEME redactieleden geleid! ANONIEME scheld reacties zijn aan de orde van de dag en blijven gehandhaafd, doch gefundeerde scherpe reacties op de politiek en het bestuur van de gemmeente Berkelland, altijd ondertekend met mijn naam en toenaam, bijna als enige wordt nu, pal voor de verkiezingen geblokkeerd door anonieme redactie en politici van OBL. De /Mijn vrijheid van meningsuiting, verankert in de grondwet wordt bruusk gestopt bij de gemeente Berkelland.

Het lijkt toch verdacht veel op de corrupte Maffia wereld van Poetin in Rusland waar oppositionist Aleksey Navalny ook het zwijgen wordt opgelegd en zpoals de praktijken van onze NAVO-vriend Erdogan in Turkye! 

Leo Schotman redeneert dat Borculo.Info en de Gemeente Berkelland samenspannen in een woest complot tegen zijn persoon.
Berkelland spant volgens deze informatie samen tegen haar eigen inwoners.

Maar eigenlijk zijn wij met z'n allen Berkelland. en dus spannen we samen tegen onszelf.

Dat is achtervolgingswaanzin in z'n ergste vorm.

Ik vertrouw mezelf niet meer, en vermoed eigenlijk dat ik tegen mezelf samenspan.

Ik ga binnenkort hulp zoeken.

7 opmerkingen:

 1. Nee de heer schotman beticht je er van dat je samenspant met Ondernemend Berkelland. Niet met de gemeente.
  Als je iemand de maat neemt blogger, doe het dan wel zorgvuldig.

  En heer schotman heeft hier overigens wel een punt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een soap , ik wacht op de verfilming

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leo trekt de vergelijking met Poetin,Erdogan en navalny,zou hij zichzelf in het illustere rijtje scharen??
  Leo trekt al jaren ongefundeerd ten strijde, beschuldigd een ieder van samenzwering tegen zijn persoon.. als of hij de moeite zou zijn.
  Sneue oude gefrustreerde man, niet serieus te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zou een goede soap zijn, en soaps zijn geliefd bij mensen... ellende, leugens, verhalen zijn comfort. Ik lees mooie verhalen, en mijn eigen naam staat er ook nog vermeld. Ik heb ook 1 punt; iemand die verkondigt over feiten maar feiten verdraait naar eigen verzinsel omdat er nl. iets niet aan voldeed aan een EIS, dan heb je een punt, hoe geloofwaardig ben je dan. Nog even en de reden waarom dit uit de hand loopt vloeit ook een x uit mijn pen! Samenspan, gemeente, politiek... weer een punt, dan houd je vast aan de bestaande politiek en neergang van een samenleving en begiftig je iedereen, inclusief jezelf! Mooie soap, maar gebruik niet mijn naam s.v.p en ik dwing mensen niet om aan eisen te voldoen en een handtekening te laten zetten zodat ik er misbruik van kan maken... Tja, over feiten gesproken. Er zijn op dit moment wel ernstige zaken aan de orde die ons allemaal treft, maar schijnbaar deert het velen niet en shit is belangrijker om een stevige voedingsbodem te kweken voor opzetten mensen onderling tegen over elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gescholden en geschopt tegen de gemeente; WOW, ik ben al jaren op internet maar dit heb ik niet eerder gehoord. Zo leer je wat en aan dhr. Schotman, omdat wij niet aan jou eis wilde voldoen, enkel omdat we niet zomaar jouw regels opvolgen en ook geen handtekening zetten onder jouw eis kun jij het niet maken zo'n taal te verkondigen op onwaarheden en zeker geen feiten. En dhr. Schotman, het is niet de eerste x dat je me aanvalt omdat ik niet voldoe aan jou op verhalen gebaseerde feiten die of een vorm van waarheid bevatten maar als jij geraakt bent de feiten misbruikt om anderen in kwaad daglicht te zetten. Deze site is een onafhankelijke blog_site geen NIEUWS-SITE en zeker geen politieke voorkeur, dat is wat anderen ervan maken. Mmmmm... als ik me van de lijst afhaal wat voor verhalen gaan er dan weer rond... het is ook altijd wat als men in het donker blijft vertoeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alsof het in Berkelland anders zou zijn dan in Den Haag. Blogger neemt deel aan het circus en hop, we keren ons tegen onze aanvankelijke medestanders. Niet op stemmen dus! Dat is de enige oplossing. Massaal niet stemmen. Eerst de verkiesbare burgermeester erdoor, nerd weg en dan op die plek een normaal persoon die er is voor het volk. Dan komt de rest vanzelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Uiteindelijk komt de ware aard naar boven. Vraag me af waarom hem zolang de hand boven het hoofd is gehouden.

  Groet, Huub

  BeantwoordenVerwijderen