zondag 7 januari 2018

Afvalinzamelingsenquete

Het besluit rond de afvalinzameling via de enquête is volgens mij absoluut niet kosher verlopen.

- Berkelland heeft nooit aangegeven dat de uitslag van de enquête zou worden gebruikt om er direct consequenties aan te koppelen.

- 71% die voorstemt om de inzamelingsfrequentie zo ernstig terug te brengen, vermoedelijk zonder financieel voordeel, is volstrekt ongeloofwaardig.

-  Berkelland wacht het oordeel van de gemeenteraad niet af, om de besluiten te presenteren.

Ik stel voor dat de raad het besluit maar afschiet.
Je kunt toch niet zo over je heen laten lopen als raad?

Bekijk de factsheet over de enquete

4 opmerkingen:

 1. Alweer een vooringenomen blog van blogger1. Hij heeft er wel patent op he. Wat nu gebeurt is dat tubantia en de stentor delen uit het raadsvoorstel publiceren als een soort feit, terwijl dit niet het geval is. De gemeenteraad is aan zet nu. Dat delen van dit raadsvoorstel nu worden gepubliceerd heeft niets met het college te maken maar met de wijze waarop tubantia dit in haar krantje opschrijft...
  Doe je huiswerk eens goed blogger!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo lang wordt volgehouden dit op deze manier in het nieuws te brengen, houd ik dat inderdaad vol.
   En redelijkerwijs wil ik verwachten dat de raad dit voorstel afwijst.

   Verwijderen
  2. Ik doe dat overigens altijd al zo. Doe je huiswerk!
   Vind je het vervelend iemand tegen te komen, die erg veel van jezelf weg heeft?

   Verwijderen
  3. De bestaande vuilinzameling situatie moet worden gewijzigd, omdat volgens B &W de inwoners van Berkelland hun afval onvoldoende gescheiden weg doen. Dit is de hoofd oorzaak Het is heden een schitterend lopend systeem, doch de samenleving voert het systeem niet goed uit. nmm zoals vaak een kwestie van handhaving.....! Ipv dat het B & W bestuur zich inzet tot het bestuderen van een goede handhaving van de bestaande regeling, wordt er met veel bom-barie en kapitaal vernietiging een nieuwe regeling uitgedacht.
   Waarbij deze nieuwe onlogisch ingewikkelde regeling uitnodigt tot nog veel meer handhaving!
   Conclusie: De oude bestaande regeling voort zetten, met een betere controle mbv een handhavingsambtenaar, olv bv handhavingsambtenaar vd Spek dan heeft deze man van het politbureau ook nog wat wezenlijks te doen en zo zijn er nog wel meer te vinden in het gemeentehuis.

   Gemeenteraad doe je werk, zo moeilijk is het niet en doe de groeten aan Joke Pot /GB, die ook van deze portefeuille met kiezersbedrog een puinhoop heeft gemaakt

   LeoS

   Verwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken