vrijdag 29 december 2017

Niet vooruit te branden die Van Haaren

De gemeente Berkelland wil in het nieuwe jaar een begin maken met de herijking van het Geurbeleid en een nieuw, lokaal Plussenbeleid. Als deze uitgangspunten helder zijn, wil zij verder met het traject om te komen tot een nieuw bestemmingsplan voor het buitengebied van Berkelland. Op die manier denkt zij het meeste recht te doen aan een proces met de minste juridische risico’s. De commissie Bestuur en Ruimte bespreekt op 10 januari het voorgestelde tijdpad.
. . . 
Zorgvuldige weg met minste risico’s
Wethouder Marijke van Haaren: “We gaan op zoek naar mogelijkheden om het proces voor het nieuwe bestemmingsplan met zo min mogelijk vertraging te doorlopen. 
lees meer

Scharenborg vloog er uit mede door het Bestemmingsplan Buitengebied.
Opvolgster Van Haaren doet het 'met zo min mogelijk vertraging'. Maar is in maart toch alweer vertrokken uit het College?

1 opmerking:

  1. Hallo is er geen 1 gemeenteraadslid wakker , het bestemmingsplan buitengebied 2016 zo toch in 2016 een besluit worden genomen en niet weer twee jaar later ???

    Het bestemmingsplan buitengebied 2012 was door foutje door raad van state 2015 vernietigd, nu wordt het hele bestemmingsplan niet opnieuw gemaakt maar alleen de foutjes verwijderd , maar dat kon toch al in 2016 , nu wordt het 2018
    SCHOP DIE CORRUPTE AMBTENAREN ERUIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    https://www.gemeenteberkelland.nl/Inwoners/Wonen_ver_bouwen_en_verhuizen/Bestemmingsplannen/In_behandeling/Bestemmingsplan_Buitengebied_Berkelland_2012

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken