vrijdag 1 december 2017

Naar Neede? Dan a.s. weekend fors omrijden

NEEDE - De rondweg N315 gaat vrijdagavond dicht vanaf de bestaande N18. Dat betekent dat verkeer dat gebruik wil maken van de weg vanaf het voormalige Danspaleis richting Rietmolen, een alternatief moet zoeken. De afsluiting gaat om 19.00 uur in en duurt tot maandagochtend 07.00 uur.
lees meer

5 opmerkingen:

 1. goh, en in l'voorde gaat het project niet door WEGENS winterse omstandigheden én in lochem gaat een stukkie rondweg 20miljoen€ per kilometer kosten, WAAR IS DE BBML?(rekenkamer)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. je sluit toch niet een weg af als je andere toegangswegen gewoon heb laten verdwijnen? Men krijgt hier toch echt steeds meer het idee; "mensen zijn niet welkom, weg ermee" en ze helpen daar wel een handje mee.

  Dat onderwerp hangjongeren schijnt wel weer voeten in de aarde te hebben en onze wethoudster , ja ja, in ieder geval echt ondernemend zijn ze niet naar de bevolking en ook niet in het op de hoogte stellen van omwonende voor de avond. Is wel een gewoonte he. Lijkt wel of ze willen bereiken dat de mensen onderling hun onvrede spuien en dat het wel weer overwaait, volgend verkiezing punt, de lijst moet nog even afgewerkt worden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde, hoe meer zieltjes neer gaan na de verkiezingen. Maar ja, daar gaat het toch om?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mw Bruins , u weet niet waar u over praat . Hangjongeren hebben nml niets met het afsluiten van een weg te maken . Gaat u nog maar een stukje om rijden !!!! .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. je bent toch geen ambtenaar. Als men wil inspreken mag men ook nl. niet langer dan 5 minuten en inspreken maar voor 1 onderwerp. Daar doe ik niet aan mee, al jaren niet, ook hier niet. Ik gaf een reactie op de omleiding en daaronder duidelijk een lege ruimte om daarna een reactie te geven op hangjongeren problematiek. Want de gemeente heeft nogal wat stof doen opwaaien en veel reacties komen uit emoties en het probleem wordt dus niet verholpen.

  Let op, nu weer ruimte en hieronder nieuwe reactie ah bah... dit is niet waar he?

  waarom wordt al het verkeer door Neede geleid over de Borculoseweg, het was vandaag een rampgebied. Let op, ik beschuldig niemand, maar op een weg waar gewoon maar aan weerskanten auto's worden geparkeerd, waar een kruising ligt, een bushalte en obstakels om verkeer af te remmen en als ik het goed heb moet er ook een school zijn en aan het begin winkels, waar als je in of uitstapt je deur niet veilig is. Waarom wordt de toegangsweg naar Rietmolen afgesloten terwijl de wegen naar Neede of verdwenen zijn of om worden geleid, kan beter schrijven Om_geLijd, want het is lijden voor velen.

  (nu ik dit schrijf; hangjongeren worden afgesloten van wegen die hun naar vrijheid leiden, Neede wordt van alle kanten afgesloten, alles is een symboliek voor wie het begrijpt!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bent u wel een AMBTENAAR , nee gelukkig niet , ah bah zou er niet aan moet denken.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken