zondag 31 december 2017

Geen namen svp

Onder reacties lees ik:

Beste blogger. Van mij mag je anoniem blijven. En ja. Inderdaad.. door anoniem te blijven blijft de discussie bij het onderwerp. Ik weet dat je tegenstanders hebt, maar daarnaast ook mensen die het absoluut met je eens zijn.. misschien wel de meerderheid.. Maar de mensen die het met je eens zijn die geven vaak geen commentaar. Dat is altijd zo. 
Wel vind ik het niet deftig dat je mensen ik je blog ongevraagd bij hun naam noemt.. en dat terwijl sommigen van hun een bedrijf hebben. Ik hoop dat je bewust bent van het feit dat je daar schade mee kunt veroorzaken. En dan kan en mag toch niet de bedoeling zijn? Aan de heer p.meenink zou ik willen vragen.. U geeft aan dat er zoveel mensen met u eens zijn omdat u zoveel likes krijgt?? Is uw gelijk te meten aan de likes die u krijgt? Daar geloof ik niets van... Ik vermoed dat de anonieme blogger stilletjes meer ondersteund word. Mensen genieten ervan als er fikse discussies onstaan op Facebook en blogs. Beetje menseigen he.. beetje ramptoeristengedrag. Dus die likes die Paul krijgt zullen wel samenhangen met het genot van de discussie. 
Neemt niet weg dat ik vind dat de anonieme blogger wat meer op zn woorden mag letten.. Het zou je sieren als je geen namen zou noemen..

Namen vermelden zal ik vanaf nu vermijden.

4 opmerkingen:

 1. Bij voorbaat dank. Dat siert je. Groeten uit Noordijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij voorbaat dank. Dat siert je. Groeten uit Noordijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een nerd achtig verhaal. Burgemeester zeker.... nou binnenkort zit de anonieme blogger bij je in de raadszaal, succes ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alsof er in Noordijk alleen maar burgemeesters wonen.. haha. Nou nee dus. Deze nerd(in) probeert alleen subtiel iets duidelijk te maken.. zonder mensen te kwetsen. En jammer genoeg heeft deze anonieme blogger.. ik dus.. geen tijd om rond te hangen in de raadszaal.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank voor uw reactie! U kunt ook e-mailen aan reacties@borculo.info of het contactformulier gebruiken